Αποψεις

απόψεις

Όλοι οι υποψήφιοι στο νομό Βοιωτίας

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015


Πολλές εκπλήξεις και πολλά νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν τα κόμματα στις λίστες των υποψηφίων τους στο νομό Βοιωτίας. Οι υποψήφιοι βουλευτές που πρόκειται να εκλεγούν στις 20 Σεπτεμβρίου βάσει του συστήματος της λίστας, είναι οι εξής:

ΣΥΡΙΖΑ

Στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, επικεφαλής τέθηκε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής, Νίκος Θηβαίος. Έκπληξη ωστόσο αποτελούν οι απουσίες σημαντικών στελεχών που πήραν μέρος στις προηγούμενες εκλογές όπως οι Δημήτρης Αλεξάνδρου από τη Θήβα, και Βασίλης Τσιτσιρίγκος από τη Λιβαδειά.

1. Θηβαίος Νίκος
2. Ακριβάκης Σπύρος
3. Κατσίκη Παγώνα
4. Πελώνης Χρήστος
5. Ζανιάς Βασίλης


Νέα Δημοκρατία

Με την αποχώρηση του Γιάννη Καράμπελα αλλά και την επιστροφή της Άριας Αγάτσα που τοποθετήθηκε στην τελευταία θέση της λίστας, έκλεισε και το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον, ο Βαγγέλης Γιαννάκης, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, Μιχάλη Γιαννάκη, έμεινε εκτός λίστας λόγω κομματικών αντιδράσεων.

1. Μπασιάκος Βαγγέλης
2. Κουτσούμπας Ανδρέας
3. Θεοδώρου-Μαγουλά Λουκία
4. Μαχαίρα Κική
5. Αγάτσα Άρια


Λαϊκή Ενότητα

Με δυναμικές προσθήκες ενισχύθηκε το νεότευκτο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Μεταξύ των υποψηφίων, είναι οι Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, καταψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο.

1. Σταθάς Ιωάννης
2. Σκούμας Αθανάσιος
3. Πούλου Ελένη
4. Μοναχόπουλος Ηρακλής
5. Βελιτζέλου Ακτίνα


Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

1. Καρακώστας Ευάγγελος
2. Μίγκου Ελένη
3. Λαμπρούσης Αναστάσιος
4. Ρεντούμης Ελευθέριος
5. Ψαλίδας Δημήτριος


Το Ποτάμι

Στην πρώτη θέση της λίστας του Ποταμιού τέθηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καράμπελας, ενώ στη δεύτερη ο Πάρις Βυλλιώτης, γιος της Βασιλικής Τσόνογλου που υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

1. Καράμπελας Ιωάννης
2. Βυλλιώτης Πάρις
3. Γκώνιας Ματθαίος
4. Παγώνα Γεωργία
5. Στάμου Εύα


ΚΚΕ

Σταθερό χωρίς αλλαγές παραμένει το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Βοιωτία με τον γ.γ. Δημήτρη Κουτσούμπα να κατεβαίνει υποψήφιος στη Β' Αθήνας αλλά και στη Βοιωτία, όπως και στις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου.

1. Κουτσούμπας Δημήτρης
2. Κοτσικώνας Επαμεινώνδας
3. Τουλουμάκος Αντώνιος
4. Τζάνου Σταυρούλα
5. Καβάλος Γεώργιος


Ανεξάρτητοι Έλληνες

Με μία αποχώρηση αυτή του Βασίλη Παπαδάκη που στη θέση του μπήκε ο Γιώργος Αδαμάκης, έκλεισε το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ. Παρότι το κόμμα είναι άγνωστο εάν θα είναι μέσα στην επόμενη Βουλή, οι υποψήφιοι παραμένουν ως έχουν.

1. Δελαβέκουρας Αποστόλης
2. Παπαβασιλείου Κατερίνα
3. Κουρνέτα-Τουρκοχωρίτη Ευριδίκη
4. Χρυσικός Γεώργιος
5. Αδαμάκης Γεώργιος


ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Μετά τις αποτυχημένες ζυμώσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην νομάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς, επιστρέφει και τοποθετείται στην πρώτη θέση της λίστας των υποψηφίων της συμπόρευσης «ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Αριστεράς».

1. Περγαντάς Κλέαρχος
2. Κόλλιας Βασίλης
3. Θεοδωρικάκος Αλέξανδρος
4. Κωνσταντίνου Μιχάλης
5. Νικολάου Άννα


ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΕΚ

Με κοινή κάθοδο στις εκλογές επέλεξαν να διεκδικήσουν μία θέση στη Βουλή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΕΕΚ-Τροτσικστές μαζί με τους ανένταχτους/ες αγωνιστές/τριες της Αριστεράς, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο «το δρόμο της ρήξης, της ανατροπής με την εξουσία του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ».

1. Φουντάς Δημοσθένης
2. Γρυπάρης Σωτήριος
3. Διαμαντή Αλεξάνδρα
4. Λαμπρόπουλος Νικόλαος
5. Παπαδημητρίου Σωτήριος


Ένωση Κεντρώων

Ανανεωμένο σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, εμφανίζεται και το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη με 4 υποψηφίους στη Βοιωτία, το κόμμα του οποίου φαίνεται πως έχει θέσει γερά τα θεμέλια για την πρώτη του είσοδο στη Βουλή μετά από 23 χρόνια.

1. Γκάτσος Χρήστος
2. Καστρίνης Λεωνίδας
3. Καλογερογιάννης Βασίλης
4. Τζανάκης Παναγιώτης


ΕΠΑΜ

Τέλος, με το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο του οικονομολόγου-αναλυτή και γνωστού για τις θέσεις του υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, Δημήτρη Καζάκη, κατεβαίνει υποψήφια η Δάφνη Μουστάκα.

Πληροφορίες από: exeisminima.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo