Κειμενα

Κείμενα

Ομολογία Μιχαλολιάκου: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ομολογία Μιχαλολιάκου: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Μια ημέρα πριν την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στην τηλεφωνική του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM, παραδέχθηκε με κυνικό και ωμό τρόπο τη δολοφονία του αδικοχαμένου ράπερ στο Κερατσίνι, ομολογώντας ότι η οργάνωση αναλαμβάνει την πολιτική αλλά όχι την ποινική ευθύνη της πράξης.

Μάλιστα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα, καθηγητή με αριστερές πεποιθήσεις ο οποίος σκοτώθηκε από μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας καθώς και σε εκείνη του Γρηγόρη Λαμπράκη που δολοφονήθηκε από ακραίους δεξιούς παρακρατικούς, τονίζοντας ότι ακόμα και σε αυτά τα περιστατικά δεν υπήρχε ποινική ευθύνη για τους δράστες ενώ δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται για μια καταδικαστέα πράξη από έναν οπαδό και φίλο του κόμματος.


Ο Χατζηνικολάου και το επίμαχο βίντεο:

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον γενικό γραμματέα του κόμματος, ο Νίκος Χατζηνικολάου διαβάζοντας σχόλια των ακροατών της εκπομπής του, μετέφερε ένα από αυτά στο Νίκο Μιχαλολιάκο το οποίο ανέφερε πως ο αρχηγός του κόμματος, είχε πει παλαιότερα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο σπόρος των νικημένων του 1945.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος προφανώς βέβαια αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς και προκάλεσε το Νίκο Χατζηνικολάου, αν υπάρχει κάποιο βίντεο ή ηχητικό απόσπασμα, να το κοινοποιήσει.

Ωστόσο λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος ανήρτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, απαντώντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο στον γ.γ. της Χρυσής Αυγής.

Το βίντεο αναρτήθηκε από το κανάλι JailGoldenDawn:


Πληροφορίες από: news247.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo