ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Δέσποινα Κουτσούμπα προς Σωκράτη Φάμελλο: «Η Αριστερά μία υποχρέωση έχει: να φύγουν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις και η δική σας μαζί»

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016


Μετά από πολύ καιρό απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ., Δέσποινα Κουτσούμπα.

Η κ. Κουτσούμπα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον περιβόητο «κόφτη» που θα κόβει δαπάνες αυτόματα χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, είχε έναν έντονο διάλογο τόσο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, όσο και με την υφυπουργό Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όταν η εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκανε λόγο για «εγχειρίδιο επικοινωνιακής διαχείρισης του μνημονίου που κάθε κυβέρνηση αφήνει στο Μαξίμου για να το πάρει η επόμενη» αλλά και για «κατάργηση της αστικής δημοκρατίας», τα πνεύματα στο πάνελ άρχισαν να οξύνονται.

Σε κάποιο σημείο, ο Σωκράτης Φάμελλος θέλοντας να αντιπαραβάλει τα επιχειρήματά του, είπε στη Δέσποινα Κουτσούμπα: «Επειδή είστε οπαδός της δραχμής, δεν δικαιούστε να διακόπτετε τον οποιονδήποτε. Εμείς είμαστε οπαδοί της Ελλάδας και των ελλήνων πολιτών. Ασχοληθείτε με την υποχρέωση της Αριστεράς να έχει τη κοινωνία ενωμένη και να διεκδικεί και μη διασπάτε τον κοινωνικό χώρο». Τότε η κ. Κουτσούμπα του απάντησε: «Η Αριστερά μία υποχρέωση έχει: να φύγουν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις και η δική σας μαζί».

Η κόντρα όμως συνεχίστηκε και με την εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ., Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Δεν πείσατε τον κόσμο με το ποσοστό που πήρατε στις εκλογές», δήλωσε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με την Δέσποινα Κουτσούμπα να απαντά: «Δεν ντρέπεστε; Ποιος ήταν στην πλατεία; Ποιο κόμμα φτιάχτηκε στην πλατεία, αν όχι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες»;

«Εσείς βγήκατε τον Γενάρη με το ποσοστό που πήρατε, με το πρόγραμμα που εφαρμόζετε τώρα; Ή μήπως τον Σεπτέμβριο είπατε την αλήθεια στον ελληνικό λαό», επεσήμανε.


Πληροφορίες από: info-war.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo