Κειμενα

Κείμενα

«Το Γουδί δεν θα μας χωράει όλους».Το βίντεο που θα ήθελε να ξεχάσει ο Πάνος Καμμένος

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016


Πριν 5 χρόνια μέσα στην αίθουσα του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο τότε βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, είχε βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με την ομιλία του σηκώνοντας το «λάβαρο» της επανάστασης κατά του μνημονίου.

Ήταν 19 Οκτωβρίου του 2011, όταν επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην «γαλάζιος» βουλευτής φλέρταρε έντονα με την ανεξαρτητοποίησή του λίγους μήνες πριν ιδρύσει το νέο του κόμμα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στην ομιλία του έκανε λόγο για σαφές σχέδιο παράδοσης της χώρας στους δανειστές για το οποίο οφείλουν όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να αντισταθούν ενώ παράλληλα καλούσε και τους υπόλοιπους βουλευτές να συστρατευτούν σε ένα ενιαίο Μέτωπο.

«Πρέπει να ενωθούμε όλοι όχι για να παραδώσουμε τη χώρα αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας. Να μην υποκύψουμε στους νέους κατακτητές», έλεγε χαρακτηριστικά. «Ψηφίζονται αντισυνταγματικές διατάξεις με τη βία. Την ώρα που λέμε στον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο να ματώσει, ο πρόεδρος της Βουλής φτιάχνει βίλες στο Γράμμο. Το Γουδί δεν θα μας χωράει όλους».

Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo