Κειμενα

Κείμενα

Το βίντεο που θα πρέπει να κατεβάσει από το YouTube ο Θ. Σκυλακάκης

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017


Μετά από δύο χρόνια στήριξης του κόμματος «Το Ποτάμι», η «Δράση» του Θεόδωρου Σκυλακάκη απέσυρε τη σύμπραξή της με τον Σταύρο Θεοδωράκη προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά και άλλαξε κατεύθυνση προς τα δεξιότερα, αφού χθες επισημοποίησε τον πολιτικό της γάμο με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοσκοπική πτώση καθώς και η μειωμένη επιρροή του Ποταμιού στην κοινωνία θεωρούνται πλέον δεδομένες και αυτό φαίνεται να ανησύχησε ιδιαίτερα τον κ. Σκυλακάκη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες μέρες δημιουργούνται ζυμώσεις και νέες πολιτικές συμμαχίες στο χώρο του μεταρρυθμιστικού κέντρου με μοναδικό χαμένο τον Στ. Θεοδωράκη. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί αυτό της μετακόμισης του Γιώργου Παπανδρέου στο παλιό του σπίτι.

Ωστόσο, ο κ. Σκυλακάκης μάλλον ξέχασε κάτι πριν αποφασίσει την στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία ή εικάζουμε πως θα φροντίσει να ξεχάσει στην πορεία. Είναι το ζήτημα των χρεών της ΝΔ, το οποίο καυτηρίαζε ουκ ολίγες φορές είτε ως πρώην ευρωβουλευτής με επερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο είτε ως πρόεδρος της Δράσης με βίντεο στο YouTube.

Επομένως, το παρακάτω βίντεο το οποίο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και παρουσιάζει τα υπέρογκα δάνεια που έπαιρναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στα χρόνια της κρίσης, πιθανόν να είναι σήμερα «απαγορευμένο» στους κύκλους της ΝΔ.


Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo