Αποψεις

απόψεις

Μητσοτακέικου μνημονίου εν όψει

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017


Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», η Ντόρα Μπακογιάννη, ερωτηθείσα σχετικά με το τι θα αλλάξει η ΝΔ όταν ανέλθει στην εξουσία, δεν μπόρεσε να κρύψει την αλήθεια και έμεινε έκθετη για άλλη μια φορά στα αυτιά των ακροατών.

Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του κόμματός της και του αρχηγού, Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντώντας τα εξής: «Αυτό το οποίο θα αλλάξει είναι ότι πρώτον θα εφαρμοστούνε ταχύτατα οι μεταρρυθμίσεις. Σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και δεν έχει κλείσει όχι διότι η κυβέρνηση φοβάται τα δημοσιονομικά, τις διαρθρωτικές αλλαγές πολεμάει. Το να κόβει συντάξεις το κάνει μετά χαράς και πανηγυρίζει κιόλας, το να κόψει και να ανεβάσει φόρους, τις διαρθρωτικές αλλαγές όμως τις πολεμάει».


«Αυτές θα γίνουν ταχύτατα, θα υπάρξει μια νέα πολιτική στο θέμα της φορολογίας την οποία εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης πολύ συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Μείωση της φορολογίας και ένα αποτελεσματικότερο, άρα φθηνότερο κράτος».

Τέλος, παραδέχθηκε πως «βεβαίως μνημόνιο θα έχουμε αλλά για να βγούμε από το μνημόνιο πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναν οι Κύπριοι ενώ διερωτάται πως «μπορούν οι Κύπριοι και δεν μπορούμε εμείς»;

Δηλαδή η κ. Μπακογιάννη μας υπογραμμίζει εν ολίγοις πως είναι λίγες οι μειώσεις μισθών, συντάξεων και οι απολύσεις που έχουν υποστεί οι υπάλληλοι όλα αυτά τα χρόνια και πως η κυβέρνηση Τσίπρα είναι λιγότερο ανάλγητη από όσο θα ήταν μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τύφλα να 'χει η Θάτσερ...

Πληροφορίες από: topontiki.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo