ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Παραλήρημα Βίλντερς κατά των Ελλήνων: Ξοδεύουν τα λεφτά μας σε ούζα και σουβλάκια

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017


Προκλητικός για μια ακόμα φορά κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε ο ακροδεξιός Ολλανδός ηγέτης του «Κόμματος για την Ελευθερία», Γέερτ Βίλντερς, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στο ολλανδικό κοινοβούλιο δίνοντας τη δική του εκδοχή για το πώς οι Έλληνες αξιοποιούν τα χρήματα από τα μνημόνια.

Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της περασμένης βδομάδας για την Ελλάδα, την σκυτάλη πήραν τα κοινοβούλια των υπόλοιπων κρατών μελών που μετέχουν στο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Βίλντερς εκστόμισε ένα ρατσιστικό παραλήρημα κατά των Ελλήνων λέγοντας πως «ξοδεύουμε τα χρήματα της Ε.Ε. σε ούζα και σουβλάκια».

«Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα;

Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτησή τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;

Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;», ανέφερε η ερώτηση Βίλντερς προς τον Ντάισελμπλουμ.

Πληροφορίες από: documentonews.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo