Κειμενα

Κείμενα

Όταν το γραφικόμετρο του Βελόπουλου χτύπησε «κόκκινο»

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017


Τον Κυριάκο Βελόπουλο τον ξέρουμε. Πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και ομογάλακτος του Καρατζαφέρη όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης, μετέπειτα στέλεχος της ΝΔ επί Σαμαρά, τηλεβιβλιοπώλης δημοσιογράφος, φιλορώσος, στενός φίλος με καταδικασθέντες τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης και πάνω απ’ όλα όπως λέει και ο ίδιος, επιχειρηματίας.

Ο Κ. Βελόπουλος στις εκπομπές που παρουσιάζει σε περιφερειακά κανάλια της Αττικής, εκτός από βιβλία πουλάει και μπόλικη δόση παράνοιας και εθνικοφροσύνης. Πλέον, ως αρχηγός του κόμματος «Ελληνική Λύση» κάνει περιοδείες ανά την Ελλάδα για να μας πείσει πως μοναδική λύση είναι η στροφή μας στη Ρωσία ενώ παράλληλα φροντίζει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο ξεπερνώντας κάθε όριο γραφικότητας.

Πρόσφατα στο Twitter, ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν η μορφή του Ιησού στα σύννεφα. Το κωμικοτραγικό σε αυτή την ιστορία είναι πως αφενός πρόκειται για ένα πολύ κακό photoshop που δεν κατάφερε να το διακρίνει και πως αφετέρου πίστεψε ότι έλαβε χώρα στο «ελληνικό ουρανό» σχολιάζοντας με κεφαλαία γράμματα και τόνους(!): «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΌΣ!ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΣΩ!ΜΈΝΩ ΆΝΑΥΔΟΣ».


Η φωτογραφία αυτή όμως δεν είναι καινούργια καθώς κάποιοι Άγγλοι ήταν εκείνοι που είχαν εμφανίσει πρώτοι τον Ιησού μέσα στα δικά τους σύννεφα. Μάλιστα, οι αντίστοιχοι «Βελόπουλοι» παρότρυναν τους διαδικτυακούς ακολούθους τους να κοινοποιήσουν τη φωτογραφία μέσα σε μια ώρα γράφοντας «Αμήν» για να… πάρουν την ευλογία!Το.. κερασάκι στην τούρτα βέβαια μπήκε λίγες ώρες αργότερα όταν ο Κ. Βελόπουλος επανήλθε στο θέμα διορθώνοντας τα περί «ελληνικού ουρανού» αλλά επιμένοντας στη δήθεν αυθεντικότητα της φωτογραφίας που απεικόνιζε τον Ιησού κρυμμένο στα σύννεφα.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, οι οπαδοί και διαχειριστές της σελίδας του κόμματος του Βελόπουλου είχαν παρουσιάσει ανάλογα δείγματα γραφικότητας στο Facebook ξανά με θέμα το υπερφυσικό. Αυτή τη φορά παρουσίαζαν τον ίδιο τον ηγέτη τους ως τον «εκλεκτό» του Θεού, αναρωτώμενοι εάν η παρακάτω αχτίδα φωτός που έπεσε πάνω στον Βελόπουλο εν ώρα λειτουργίας στη Μονή Παντοκράτορος, ήταν κάποιο θεϊκό σημάδι για τον αρχηγό τους!


Πληροφορίες από: koutipandoras.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo