Κειμενα

Κείμενα

Αρτέμης Σώρρας: Ένας απατεώνας ολκής

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017


Από τα πρώτα χρόνια της ένταξης της Ελλάδας στα μνημόνια διαρκείας μέσω Καστελόριζου, υπήρξαν πολιτικοί που πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες με μοναδικό στόχο να «γαντζωθούν» στην γλυκιά και αναπαυτική καρέκλα της εξουσίας. Το έργο αυτό συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι και σήμερα όπου λαοπλάνοι ψευδομεσσίες εξαπατούν εντέχνως τους απελπισμένους πολίτες με αντάλλαγμα την οικονομική συνδρομή και στη συνέχεια την ψήφο τους.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας τέτοιας αριστοτεχνικά καλοστημένης απάτης είναι η περίπτωση του «ψεκασμένου» και κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Αρτέμη Σώρρα. Ο εν λόγω επιχειρηματίας -ο οποίος μεταξύ άλλων διατείνεται ότι ήθελε να αγοράσει την «Ολυμπιακή» και τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τον άφησαν οι «εγκάθετοι Εβραίοι» που μονίμως καθυβρίζει ως φανατικός ρατσιστής και αντισημίτης- ήρθε στο προσκήνιο το 2011 όταν και δήλωσε πως διαθέτει 600 δις ευρώ για να αποπληρώσει το χρέος της ΕλλάδαςΣτη βάση της κατοχής των ομολόγων του μάλιστα, ίδρυσε την ΜΚΟ «Ε.Ι. Ε.Ν.D.» (End National Debt), με πρόεδρο τον Ελληνοαμερικανό χειρούργο, Εμμανουήλ Λαμπράκη, με τον οποίο όμως το 2014 ήρθε σε ρήξη λόγω των «παράνομων πράξεών» του. Ο Λαμπράκης κατηγορήθηκε ότι συνταγογραφούσε φάρμακα που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες φτάνοντας τις 17.000 συνταγές! Έτσι, ο ιστότοπος της Ε.Σ.Υ (Ελλήνων Συνέλευσις) διέκοψε κάθε αναφορά στον όρο E.N.D., καταργώντας τη σχετική κατηγορία.

Τα λεφτά του Σώρρα προέρχονταν υποτίθεται από την Τράπεζα της Ανατολής, η οποία βέβαια σήμερα έχει μηδενική αξία αφού με νόμο της Κατοχής το 1942τα ομόλογα και οι μετοχές της καταργήθηκαν υπέρ των τραπεζών. Επιπλέον, ο Σώρρας παραιτήθηκε από την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής το 2014, χωρίς να το γνωρίζουν οι οπαδοί του. Στο διαδίκτυο, κυκλοφορούν και κάποιες αστείες ειδήσεις όπως αυτή που αναφέρει ότι μετοχή της εν λόγω Τράπεζας πωλείται στο eBay στα 95 ευρώ. Τσάμπα!


Ο Αρτέμης Σώρρας μαζί με τον Μανώλη Λαμπράκη

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Βασικό επιχείρημα του «καθαρόαιμου» Σώρρα και των συνεργατών του είναι ότι τα 600 δις προήλθαν από την πώληση μιας μυστικής τεχνολογίας των 12 Θεών του Ολύμπου στην αμερικανική κυβέρνηση που επιτρέπει στα αεροσκάφη να πετούν στο διάστημα χωρίς καύσιμα! Ακόμη, λίγα χρόνια αργότερα, παρουσίασε πλαστό παράσημο της Σοβιετικής Ένωσης σε τηλεοπτική εκπομπή, άσχετα αν για να το αποκτήσει κανείς, πρέπει να έχει πολεμήσει στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 2013, μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Αρτέμη Σώρρα για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», «πρόκληση πανικού» και «απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος», η ελληνική δικαιοσύνη έκρινε τον επιχειρηματία από την Πάτρα με τις αόρατες καταθέσεις αθώο, όχι γιατί βρέθηκαν τα 600 δις αλλά διότι δεν ευσταθούν αυτές οι κατηγορίες. Επομένως, η πλευρά Σώρρα μετά την απόφαση αυτή απέκτησε το δικαίωμα να συνεχίσει το παιχνίδι εντυπωσιασμού και εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών, μιας και το να δώσει κανείς 600 δις στον κόσμο δεν προκαλεί πανικό αλλά χαρά.

Ωστόσο, με επίσημη ανακοίνωσή τους, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΟΗΕ, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ αλλά και το γραφείο του τότε Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Σώρρα κάνοντας λόγο για «ψεύδη» και «ανύπαρκτα ποσά».


Οι επίσημες απαντήσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΟΗΕ, του γραφείου του ΠτΔ και του Υπ. Οικ. των ΗΠΑ

Σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη έρευνα ενός ερευνητή που έριξε άπλετο φως στην ιστορία αυτή, του Λευτέρη Ρήνου, ένα ακόμα μύθευμα που εφηύραν είναι και αυτό του παγκόσμιου καταπιστεύματος, μιας άλλης συνωμοσιολογικής απάτης την οποία χρησιμοποιούν παγκοσμίως τυχοδιώκτες και μαφιόζικες οργανώσεις όπως η OITC που διαφημίζει ότι σχετίζεται με τον ΟΗΕ, χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει. Η συνωμοσιολογία βασίζεται στη διάσκεψη του Bretton Woods το 1944, όπου πράγματι αποφασίστηκε η ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Κατά την απίστευτη θεωρία όμως, το 1930 η Ελλάδα μέσω του βασιλιά Γεωργίου -κι ας ήταν μέχρι το 1935 σε εξορία- συμμετείχε στην ίδρυση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) καταβάλλοντας 2 εκατομμύρια δολάρια. Κατόπιν, στα τέλη της δεκαετίας του 1940 ο πρόεδρος της Ινδονησίας, Σουκάρνο, είχε οριστεί ελεγκτής για την προστασία των νομισμάτων και καταπιστευμάτων των Ιαπώνων και των Ναζί από τους τραπεζίτες που ήθελαν να τον κλέψουν! Ιστορίες για αγρίους.

Το παζλ του παραλογισμού συνεχίζεται με τους οπαδούς του Σώρρα να πιστεύουν όχι μόνο ότι είναι δικαιούχοι και κληρονόμοι τρισεκατομμυρίων αλλά και ότι αξιωματούχοι όπως ο Κάρολος Παπούλιας, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, η Κριστίν Λαγκάρντ,ο Βλαντιμίρ Πούτιν ή ακόμα και ο Πάπας της Ρώμης, Βενέδικτος, είχαν υπογράψει τους ισολογισμούς των καταπιστευμάτων! Όλες αυτές οι υπογραφές φυσικά είναι πλαστές. Μάλιστα, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, οι υπογραφές των Κ. Παπούλια, Τ. Παπαδόπουλου και Β. Πούτιν γράφονται με το ίδιο λατινικό P. Ούτε απατεωνιές της προκοπής δεν μπόρεσαν να κάνουν!  Όσο για το παραμύθι που πλασάρεται, κανένας οπαδός του «μέγα ευεργέτη» Σώρρα δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί ότι αυτές οι καταθέσεις αν υπήρχαν, θα φαίνονταν στους ισολογισμούς των ελληνικών τραπεζών.


(Αριστερά) Οι ψεύτικες υπογραφές των Κ. Παπούλια, Γ. Αλογοσκούφη, Τ. Παπαδόπουλου, Κ. Λαγκάρντ και Μπαν Κι Μουν. Δίπλα, οι αληθινές υπογραφές τους (Δεξιά) Οι ψεύτικες υπογραφές των Πάπα Βενέδικτου, Ζ. Σιράκ, Βασίλισσας Ελισάβετ, Τζ. Μπους και Β. Πούτιν. Δίπλα, οι αληθινές τους υπογραφές

Σύμφωνα επίσης με την έρευνα του κ. Ρήνου, τα ομόλογα που φέρεται να κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας βασίζονται σε μια πλεκτάνη που είχε στήσει ένας Αμερικανός πρώην δικηγόρος, ο Stephen Louis Wozny. Ο δικηγόρος αυτός που αποδείχθηκε μέγας απατεώνας και χρήστηκε ψυχιατρικής υποστήριξης, θεώρησε κάποια στιγμή ότι το όνομά του αποτελεί trademark, δηλαδή εμπορικό σήμα, σήμα κατατεθέν, σαν της Coca-Cola. Έτσι λοιπόν, προσπαθούσε να χρεώσει 500.000 δολάρια όποιον έκανε χρήση του ονόματός του μέχρι που έφτασε στο σημείο να ζητήσει με τιμολόγιο από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας της Ουάσινγκτον, 3 τρις δολάρια. Εκείνοι φυσικά τον διέγραψαν από το Σύλλογο θεωρώντας την όλη ιστορία μια απάτη αλλά αυτός άρχισε να κόβει διεθνείς συναλλαγματικές πλαστές, χωρίς αξία και να τις εμπορεύεται. Εκεί βρέθηκε ο έτερος μέγας απατεώνας, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος σύναψε συμφωνία με τον Wozny ως πληρεξούσιος της εταιρείας του, Red Panther Limited. Βέβαια, η εταιρεία αυτή με έδρα το Hertfordshire στην Αγγλία έκλεισε το 2011 ενώ το Μάρτιο του 2015 ξανά ιδρύθηκε με έδρα στην Σκωτία και κατατεθειμένο κεφάλαιο, μόλις μια στερλίνα! Έτσι για την τιμή των όπλων!


Η κλειστή από το 2011, Red Panther Limited

Το δυστύχημα σε αυτήν την υπόθεση του είναι πως τα πλαστά αυτά ομόλογα του Wozny δεν τα κατέχει μόνο ο Σώρρας. Ένα κομμάτι αυτών των τίτλων, όπως τονίζει ο κ. Ρήνος, είναι και στα χέρια Τούρκων που έχουν σχέση με τους Γκρίζους Λύκους και θέλουν τη Θεσσαλονίκη πίσω στην Τουρκία!

Τα δήθεν καταπιστεύματα που έχουν κατατεθεί στην «Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία». Εδώ βλέπετε την προχειρότητα της απάτης: η Attica Bank γράφεται «Bank of Attika» και η Τράπεζα Πειραιώς από Piraeus Bank, «Pireaus Bank»

Τα 600 δις που ισχυρίζονται οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα ότι είναι υπαρκτά είναι στην ουσία ανύπαρκτα καθώς δεν υπάρχει καν στην πραγματικότητα ούτε η ιδιωτική τράπεζα στο Μόντρεαλ. Απλά, ο Σώρρας και οι συνεργάτες του για να δικαιολογηθούν, φέρουν στη δημοσιότητα τις δήθεν αποδείξεις κατάθεσης με πλαστές σφραγίδες και υπογραφές όπου λείπουν σημαντικά στοιχεία όπως ότι έχουν την έγκριση των United States, χωρίς όμως το America!


Απόδειξη made in... U.S.!

Ως αποκορύφωμα της τραγικής συνωμοσίας που δημιούργησε η ομάδα Σώρρα, πρόκειται να ανοίξουν 250 γραφεία του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» που έχει ιδρύσει την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ απαριθμεί μόλις 82 τοπικές οργανώσεις και όλα αυτά, για να υποσχεθούν στους Έλληνες πολίτες ότι θα τους απαλλάξουν από τα χρέη προς τις τράπεζες, την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Μέχρι και εξώδικα στέλνουν οι οπαδοί του στις δημόσιες υπηρεσίες. Μάλιστα, ένα μέλος της Ε.ΣΥ. είχε δηλώσει σε άλλο μέλος το εξής τρομακτικό: «Εδώ κάνετε εξώδικα με δική σας ευθύνη. Άλλωστε, τι είναι να πληρώσεις 1.000 ευρώ μπροστά στα τόσα χρέη που γλίτωσες;» [...] για να καταλήξει λέγοντας: «Όσες αποδείξεις και να έχεις, δεν φτάνουν. Πρέπει και να το πιστέψεις. Κάποιοι θα καταλάβετε, κάποιοι δεν πρόκειται να καταλάβετε!».


Επιστολές των τραπεζών και της εφορίας προς τα εξώδικα που στέλνουν μέλη της Ε.ΣΥ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούν και οι απόψεις που έχουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις. Κατηγορούν τους Εβραίους για τα πάντα, προβαίνοντας μάλιστα σε δηλώσεις του τύπου «σας ενοχλεί που ο Δίας δεν ήταν Εβραίος» (!) ή «μόλις σαρώσουμε τους Σιωνιστές, θα πάμε σε εθνοσυνέλευση, όπου θα διοικούν μόνο όσοι έχουν ελληνικό DNA»! Ακόμη, πρωτοκλασάτα στελέχη της δηλώνουν πως ο Χίτλερ ήταν όργανο των Εβραίων, υπονοώντας πως δεν έγινε Ολοκαύτωμα, είναι απόγονοι του Δία όπου μάλιστα ορκίζονται σ' αυτόν λέγοντας πως «εάν παραβούν τον όρκο τους, ο κυτταρικός τους ιστός να γίνει στάχτη» ενώ σε ό,τι αφορά τους μετανάστες, δεν διστάζουν να πουν ότι θα τους πάνε στα ξερονήσια»!


Ο «όρκος του πολεμιστή»

Η υπόθεση Σώρρα δεν είναι για γέλια και οι ευθύνες τόσο της ελληνικής δικαιοσύνης όσο και του πολιτικού συστήματος που την αγνοούσε τόσα χρόνια είναι τεράστιες. Η συγκεκριμένη ομάδα με χαρακτηριστικά θρησκευτικής σέχτας που προβαίνει σε δολοφονίες όπως αυτή στη Λαμία και βρίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί της αποκαλώντας τον «ζώο», «ζόμπι», «μασόνο», «ανθέλληνα», «χαζαρομογγόλο» και άλλα κοσμητικά επίθετα, πρέπει να αντιμετωπιστεί το ταχύτερο δυνατόν προτού είναι πλέον αργά.

Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo