Αποψεις

απόψεις

Το «Πιστεύω εις τον Μητσοτάκη» του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017


Tην πίστη του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε από το βήμα του 11ου συνεδρίου ο γνωστός ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Υποστηρίζοντας πως δεν είναι στέλεχος ή ψηφοφόρος του κόμματος, αν και όπως θα δούμε παρακάτω ανήκει σε κόμμα που μάλιστα έχει απορροφηθεί από τη ΝΔ, δήλωσε «με παρρησία» όπως τόνισε και ο ίδιος, ότι «πιστεύει στον Κυριάκο και εύχεται να δώσει το παράδειγμα ότι οφείλουμε να γίνουμε οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε».

Συμβαδίζοντας πλήρως με τη λογική του Άδωνι περί «ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς», κάλεσε τους συνέδρους «να αποδομήσουν τη φράση ότι κάθε τι αριστερό είναι ηθικό και προοδευτικό», επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «αυτό είναι από τα πιο δύσκολα αλλά έχει βάλει το χεράκι της η πραγματικότητα».

Αφού τους καταλόγισε ευθύνες για τα λάθη 40 χρόνων καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και όχι να αναλάβουν απλά την ευθύνη, χαρακτήρισε «ηγέτη» τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Το είχε αποδείξει ήδη από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας όταν στάθηκε μόνος απέναντι σε όλους για να υποστηρίξει αυτό που πίστευε σωστό», δήλωσε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός όμως, ίσως ξεχνά το γεγονός ότι υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της νεοφιλελεύθερης «Δράσης» που προσχώρησε στη ΝΔ, υποψήφιος ευρωβουλευτής της το 2009 και αργότερα υποστηρικτής του Ποταμιού, στο οποίο επίσης είχε ενταχθεί η Δράση μέχρι πρότινος.

Πληροφορίες από: koutipandoras.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo