Κειμενα

Κείμενα

Αμβρόσιος πλάι σε Χρυσαυγίτες: «Καλύτερα φασίστας παρά κατσαπλιάς, συμμορίτης και προδότης…»

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018


Το «αχρωμάτιστο» συλλαλητήριο για την Μακεδονία δεν έλαβε χώρα μόνο στη Θεσσαλονίκη. Η δεύτερη συγκέντρωση διαδραματίστηκε στο Αίγιο με πρωτοβουλία του καθ' ομολογία χουντικοφασίστα μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιο.

Στην ομιλία του ο... μελίρρυτος μητροπολίτης έκανε για μια ακόμη φορά επίδειξη «χριστιανικού ήθους» αναφέροντας μεταξύ άλλων: 

Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν "Αμβρόσιος ο ναζιστής", "Αμβρόσιος ο χουντικός", "Αμβρόσιος ο εθνικιστής", "Αμβρόσιος ο χρυσαυγίτης", "Αμβρόσιος ο ακροδεξιός", "Αμβρόσιος ο φασίστας" [...] Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά, όχι συμμορίτη, όχι άθεο και αριστερό ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ.

Στο εν λόγω συλλ-αλητήριο, έντονη ήταν η παρουσία ακροδεξιών οργανώσεων και μελών της Χρυσής Αυγής όπως των υπόδικων βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε, αλλά και του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή, Μιχάλη Αρβανίτη.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας μιλήσει καλύτερα το βίντεο...

Πληροφορίες από: lifo.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo