Αποψεις

απόψεις

Αυτοδυναμία της ΝΔ ονειρεύεται ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018


Την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σημειώνοντας παράλληλα πως «επιδίωξη δεν είναι μόνο η αυτοδυναμία αλλά κυρίως μία διακυβέρνηση με ανοικτό ορίζοντα τετραετίας για να κάνει θετικά πράγματα για τον τόπο που θα φτάσουν στην κοινωνία».

Ακόμη, αναφερόμενος στο κλείσιμο της γ' αξιολόγησης, ευχήθηκε να κλείσει το «συντομότερο δυνατό» ενώ μιλώντας για τους δανειστές «έσταξε μέλι» δηλώνοντας πως «μας παρέχουν στήριξη, βοήθεια και αλληλεγγύη από το 2010 και ασφαλώς θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως ορίζουν οι ευρωπαϊκές συνθήκες, αν αυτό απαιτηθεί». Ακόμη, τοποθετήθηκε σε ό,τι αφορά τις κυβερνήσεις συνεργασίας, το μεταναστευτικό, την ονομασία των Σκοπίων καθώς και το ζήτημα διαφοροποίησης του κυβερνητικού εταίρου στο Μακεδονικό.

Όσο για τον αν η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι εφικτή, να υπενθυμίσουμε στον κ. Κεφαλογιάννη πως από το 2010 που εφαρμόζονται οι πολιτικές των μνημονίων μέχρι σήμερα, κανένα κόμμα δεν κατάφερε να την κερδίσει, πράγμα που σημαίνει πως οι βλέψεις για αυτοδυναμία θα μείνουν πιθανότατα ένα όνειρο θερινής νυκτός. Πόσω μάλλον για το κόμμα της Κεντροδεξιάς.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo