ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Στον ΛΑ.Ο.Σ. και ο Νίκος Μίχος

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018


Μετά τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, στον ΛΑ.Ο.Σ. βρήκε κομματική στέγη και ο εν ενεργεία πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Εύβοιας, Νίκος Μίχος.

Πλέον, το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος ο πρόεδρός του στη μεσημεριανή του εκπομπή, «θα εκπροσωπεί στη Βουλή τις θέσεις και τα θέματα του ΛΑ.Ο.Σ.».

Ο υπόδικος βουλευτής, λίγους μήνες πριν, είχε περάσει και από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση» αλλά αποχώρησε σε χρόνο-ρεκόρ, μέσα σε μόλις 8 ημέρες με την αιτιολογία ότι ήθελε σαν βουλευτής να έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση από τα υπόλοιπα μέλη.

Ο Ν. Μίχος, ο οποίος παλαιότερα εκπαίδευε ως «εκδοροσφαγέας» μέλη της Χρυσής Αυγής να σκοτώνουν με μαχαίρι αμνοερίφια, δεν θα μπορούσε να μην είναι σαν τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες του, δηλαδή εθνικοσοσιαλιστής. 

Στο αριστερό του χέρι, φέρει ένα τατουάζ με τον αριθμό «88». Το «88», όπως και το «18», είναι ένας από τους αγαπημένους αριθμούς των απανταχού νεοναζιστών καθώς το «8» αντιπροσωπεύει το γράμμα «H» του λατινικού αλφαβήτου. Επομένως «H.H» σημαίνει «Heil Hitler».


Δείτε το βίντεο όπου ο Γ. Καρατζαφέρης τον καλωσορίζει στο κόμμα του επισημαίνοντας μάλιστα τον... αστείρευτο πατριωτισμό του!Πληροφορίες από: imerodromos.gr, thepressproject.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo