Κειμενα

Κείμενα

Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία υπέβαλε το ΕΠΑΜ

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018


Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας υπέβαλε τη Δευτέρα το ΕΠΑΜ, κάνοντας πράξη την ομόφωνη απόφαση του 6ου συνεδρίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος:

Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της  Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).

Οι μηνυτές, Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως, προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενοι από στελέχη του Μετώπου, τους δικηγόρους Γιάννη Γκινοσάτη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., Ευαγγελία Χαραλάμπους, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του  Ε.ΠΑ.Μ., Παναγιώτη Ζησιμάτο, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης, τα μέλη  της Πολιτικής Γραμματείας, Αντώνη Παπαντωνίου, Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, Γιώργο Γεωργή και την Ελπίδα Λέκκα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά: 

Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων, την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.⟳ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 
Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 18:00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, στον 3ο όροφο, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου με θέμα την «Μήνυση-Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία)».

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, ο γ.γ. Δημήτρης Κυπριώτης, ο δρ Νομικής-δικηγόρος, Φώτης-Σπυρίδων Μαζαράκης και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

Το NON PAPER ήταν εκεί!
Πληροφορίες από: freepen.gr
Πηγή φωτογραφιών: epamhellas.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo