Κειμενα

Κείμενα

Όταν ο δικηγόρος της ναζιστικής Combat 18 υποστήριζε το «Ναι» στο δημοψήφισμα

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018


Ως «απλός πολίτης» που επιχειρηματολογούσε υπέρ του «Ναι» την περίοδο του δημοψηφίσματος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο δικηγόρος της ναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Combat 18 Hellas», Γιώργος Μακρής.

O Μακρής, προβάλλοντας το προφίλ ενός μορφωμένου ανθρώπου που «ξέρει την αγορά», υποστήριζε την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τη γνωστή φρασεολογία περί διεθνούς αποκλεισμού της χώρας ενώ παράλληλα, κατηγορούσε τον Πάνο Καμμένο ως υπέρμαχο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ με τα άτομα στο πάνελ να κουνούν το κεφάλι τους συγκαταβατικά.


Ο «χιπστεροναζί» δικηγόρος που συνελήφθη μαζί με άλλους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εμπρηστικές ενέργειες και παράνομη οπλοκατοχή, υπήρξε στα φοιτητικά του χρόνια στέλεχος της ΔΑΠ, συνιδρυτής του «Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών» και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της «Νέας Δεξιάς» του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Αρθρογραφούσε επίσης στην ιστοσελίδα marketnews.gr όπου συνεργάζονται ο Θάνος Τζήμερος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και άλλα κομματικά στελέχη του νεοφιλελεύθερου χώρου ενώ μερικά από τα άρθρα του, όπως αυτό για το «μύθο του Πολυτεχνείου», προκαλούν εμετό.

Παραθέτουμε ενδεικτικά: «αλητάμπουρες και αντικοινωνικά στοιχεία που μισούσαν το αστικό Κράτος και τη νομιμότατη κυβέρνηση της χώρας», «κομμουνιστική πανώλη», «εαμοσλάβοι χασάπηδες», «σαπίλα της ψευτοδημοκρατίας», «λοίμωξη της μαιταπωλήτεφσυς» και άλλα.

Ποια είναι η Combat 18

Όσο για το ποιόν της «Combat 18», πρόκειται για μια ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση που ιδρύθηκε τη δεκαετία του '90 στο Ηνωμένο Βασίλειο και διατηρεί παρακλάδια στην υπόλοιπη Ευρώπη. Έχει άριστες σχέσεις με την επίσης βρετανική ναζιστική οργάνωση «Blood and Honour» («Αίμα και Τιμή») ενώ σε ό,τι αφορά το ελληνικό της παρακλάδι, συνεργάζεται με την εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές» (Α.Μ.Ε.) με την οποία προβαίνουν σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών, η βεβήλωση του Εβραϊκού Νεκροταφείου στη Νίκαια αλλά και η βεβήλωση του Μνημείου του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η Combat 18. Ο αριθμός 18 στη «ναζιστική διάλεκτο» σημαίνει «Α.Η.», δηλαδή Adolf Hitler.

Πληροφορίες από: info-war.gr, luben.tv
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo