Κειμενα

Κείμενα

Αγγλόφωνο τουρκικό κανάλι μας καλεί να γνωρίσουμε τον «Playboy» της Χ.Α., Ηλία Κασιδιάρη

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018


Μετά από 6 χρόνια εγκληματικής δραστηριότητας φαίνεται πως ανακάλυψε το αγγλόφωνο τουρκικό κανάλι «TRT World» την Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας στον τούρκο δημοσιογράφο ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μάλιστα παρομοιάστηκε και με «Playboy» της ελληνικής ακροδεξιάς, βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις γνωστές χιλιοειπωμένες δικαιολογίες της οργάνωσης πως έχει τα μικρότερα γραφεία στη Βουλή, είναι αποκλεισμένη από τα ελληνικά ΜΜΕ και πως εκτός από το επίσημο σάιτ του κόμματος, δεν διαθέτει άλλο μέσο προπαγάνδας.


Ακόμα, εκμεταλλευόμενος την αμάθεια του δημοσιογράφου τον οποίο ρώτησε εάν έχει επισκεφθεί ποτέ τον Παρθενώνα, κατάφερε να παραπληροφορήσει τον κόσμο ότι σύμβολό της δεν είναι η σβάστικα, απαντώντας του πως αν τον επισκεπτόταν, θα έβλεπε από κοντά τους χιλιάδες μαιάνδρους που είναι σύμβολο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Τέλος, στην ερώτηση εάν οι μετανάστες έχουν δεχθεί επιθέσεις από μέλη της Χ.Α., απάντησε πως αυτό είναι ξεκάθαρα ψέμα διότι το κόμμα του καταδικάζει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται!

Ουδεμία αναφορά πάντως για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα...
Πληροφορίες από: iefimerida.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo