Αποψεις

απόψεις

Σε βαθιά σύγχυση ο Πορτοσάλτε: «Είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά κατά του ξεπουλήματος»!

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018


Είναι γνωστή η φήμη των δημοσιογράφων του σταθμού του Φαλήρου και δη του Άρη Πορτοσάλτε για τον τρόπο που εκλαμβάνουν τη δημοσιογραφία. Αυτή τη φορά όμως, ακόμα και οι συνάδελφοί του, «βγήκαν έξω από τα ρούχα τους» με αυτά που άκουσαν.

Ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ και καλός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν καλεσμένος στην μεσημεριανή εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» όπου ως θέμα συζήτησης είχαν την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ την οποία ψήφισε η Βουλή. Όλως παραδόξως όμως, όταν πήρε το λόγο, άρχισε να εκφράζει την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση των μονάδων. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους παρουσιαστές ότι πήγαιναν σε διαφημίσεις γιατί δεν τους συνέφερε το θέμα που ανέλυαν.

Το δίδυμο της εκπομπής, όπως ήταν φυσικό, αντέδρασε εύλογα και του αντιπαρέβαλε το επιχείρημα ότι εκείνος είναι που τελικά δεν ξέρει τι λέει, αφού άλλα υποστηρίζει και άλλα υποστήριζε εκείνη την στιγμή.

Τότε, ο Πορτοσάλτε απάντησε το εξής απίθανο: ότι εξακολουθεί να τάσσεται υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά κατά του ξεπουλήματος Τσίπρα! Κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι θα ήθελε πολύ να τις προωθεί κάποια άλλη πιο νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, εν προκειμένω της Νέας Δημοκρατίας...Πληροφορίες από: koutipandoras.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo