Κειμενα

Κείμενα

64χρονη καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από νεοναζί επειδή κρατούσε την «Εφημερίδα των Συντακτών»

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018


Οι συνεχείς αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τη ναζιστική ιδεολογία και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως έχουν κάνει τους νεοναζί υποστηρικτές της να «χάσουν τον ύπνο τους».

Σύμφωνα με καταγγελία μιας 64χρονης αναγνώστριας που δημοσιεύει η εφημερίδα, την Πέμπτη 10 Μαΐου, νωρίς το πρωί κατά τις 6:30 με 7, ενώ βρισκόταν στο μετρό του Αγίου Δημητρίου και κρατούσε την εφημερίδα για να τη διαβάσει στη διαδρομή προς την εργασία της, όπως κάνει κάθε μέρα, την πλησίασε ένας σωματώδης νεαρός, γύρω στα 27 με 30, και άρχισε να την βρίζει αποκαλώντας την «παλιοκομμούνι που κρατά την κωλοφυλλάδα».

Συστήθηκε ως «εθνικιστής» και είπε πως είναι από τη Λήμνο. Η αναγνώστρια ωστόσο, δεν πτοήθηκε, παρόλο που υπήρχαν μόνο άλλοι δύο-τρεις επιβάτες στην αποβάθρα εκείνη την ώρα.

Του φώναξε «Σήκω φύγε» και του ξεκαθάρισε πως δεν περνούν οι απειλές. «Την εφημερίδα τη διαβάζω από τότε που βγήκε. Δεν θα έρθει ένας τυχαίος να με τρομάξει. Είμαι 64 χρόνων, έχω ζήσει πολλά. Πέρασαν οι εποχές που έπρεπε να κρύβεις την εφημερίδα αν ήσουν αριστερός. Έχουμε συμβιβαστεί σε πολλά. Η εφημερίδα είναι για μένα συντροφιά και αλήθεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου την κόψουν», αναφέρει.

Πληροφορίες από: efsyn.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo