Αποψεις

απόψεις

Με την «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ» του Μαρινάκη θα συνεργαστεί ο Σταμάτης Μαλέλης

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018


Με την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, θα συνεργαστεί ο για χρόνια διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, Σταμάτης Μαλέλης.

Μετά το μυστήριο που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα τόσο από τις συχνές του επισκέψεις στη Συγγρού, έδρα των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», όσο κι από τις φήμες που ήθελαν να «στήνει» από την αρχή το νέο «ΚΟΝΤRΑ Channel», το οποίο από 21 Μαΐου θα έχει έντονα φιλοκυβερνητικά χαρακτηριστικά, το έμπειρο στέλεχος των media επισημοποίησε τη συνεργασία του και θα αναλάβει το ρόλο στα sites της εταιρείας με στόχο την ανάπτυξη του Web TV.

Ήδη η ιστοσελίδα «in.gr» που ανήκει στον όμιλο Μαρινάκη, έχει δώσει βαρύτητα στη διαδικτυακή τηλεόραση με δελτία ειδήσεων και βιντεοσκοπημένες εκπομπές των δημοσιογράφων του «Βήματος» και των «Νέων».

Έτσι ο Σταμάτης Μαλέλης, πέρα από το καινούριο του πόστο, θα είναι ταυτόχρονα στέλεχος του ΣΚΑΪ, αρθρογράφος του «Θέματος» καθώς και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορειοανατολικού Αιγαίου, αφού έχει προαναγγείλει την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την κεντροαριστερά.

Πληροφορίες από: zoornalistas.blogspot.gr, enimerosi24.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo