Κειμενα

Κείμενα

Στο κόμμα του ευρωβουλευτή Συναδινού προσχωρούν πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018


Παρελθόν από το νεοναζιστικό κόμμα αποτελούν ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Πέλλας, Γιώργος Κυριακίδης, και η πρώην βουλευτής του κόμματος, Δέσποινα Σβερώνη, με τους δύο να προσχωρούν στο κόμμα του πρώην χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή, Ελευθέριου Συναδινού, «Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση» (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα JailGoldenDawn, ο γραμματέας της οργάνωσης Πέλλας, ο οποίος είχε αναλάβει πρόσφατα καθήκοντα, παραιτήθηκε αναφέροντας ότι «δεν του δόθηκε πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσει την αγωνιστική του θέληση».

Ο ίδιος στην επιστολή του, πρόσθεσε πως θα αποστείλει τις ακριβείς αιτίες παραίτησής του στον γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η επιστολή του Γ. Κυριακίδη:


Πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον ενεργό πολιτικό αγώνα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. Ν.Πέλλας, θεωρώντας ότι μπορώ να προσφέρω με αυτόν τον τρόπο στο εθνικό αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, αλλά και για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, τα παιδιά μας.

Δυστυχώς, δεν μου δόθηκε πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσω την αγωνιστική μου θέληση. Και για αυτό αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Γραμματέα της Χ.Α στον Ν.Πέλλας.Την απόφασή τους να παραιτηθούν επίσης εκφράζουν και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Ν.Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Κωνσταντίνος Πασχαλίδης και Κωνσταντίνος Ιωσηφίδης.

Τόσο εγώ, όσο και οι δυο συναγωνιστές, δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες σε κάθε εθνικό και κοινωνικό αγώνα, εάν εκτιμήσουμε ότι είναι δυνατόν να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στα μείζονα εθνικά και οικονομικά προβλήματα που βιώνει σήμερα η Πατρίδα μας.

Οι περαιτέρω λόγοι και οι ακριβείς αιτίες που μας οδήγησαν στις παραιτήσεις μας, θα σταλούν εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Κυριακίδης

Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του νέου κόμματος Συναδινού, αποτελεί και η πρώην βουλευτής Λάρισας της Χ.Α., Δέσποινα Σβερώνη.

Οι αποχωρήσεις στελεχών του κόμματος έρχονται μετά από πλήθος άλλων παραιτήσεων βουλευτών και ευρωβουλευτών όπως του πρώην βουλευτή Αργολίδας, Γεώργιου Γαλέου, του πρώην βουλευτή Κορινθίας, Στάθη Μπούκουρα, του πρώην βουλευτή Λάρισας, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, του νυν βουλευτή Εύβοιας, Νίκου Μίχου, του νυν βουλευτή Μεσσηνίας, Δημήτρη Κουκούτση, και του νυν ευρωβουλευτή και επικεφαλής του νέου φορέα, Ελευθέριου Συναδινού.

Πληροφορίες από: thepressproject.gr, jailgoldendawn.com
Πηγή φωτογραφίας: thepressproject.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo