Κειμενα

Κείμενα

Τον Ρουβίκωνα με τη Χρυσή Αυγή ταυτίζει ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018


«Αριστερή έκδοση της Χρυσής Αυγής που έχει την ανοχή της κυβέρνησης και παράγει φασισμό και βία», χαρακτήρισε σε tweet του την αναρχική ομάδα του «Ρουβίκωνα», ο Γιάννης Κουρτάκης.

Ακόμη, ανέφερε πως «αποτελεί ντροπή για την Αριστερά να ταυτίζεται με τους τραμπούκους των Εξαρχείων». Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμπρηστική του ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τα αρνητικά σχόλια «έπεσαν βροχή».


Για την ιστορία, ο Γιάννης Κουρτάκης είναι δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», γνωστός για τα οικονομικά του σκάνδαλα και καταδικασμένος με ποινή 18 μηνών  και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για συκοφαντικές δυσφημίσεις κατά συρροήν, ψευδορκία και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης.

Επιπλέον, διατηρεί στενότατες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και μάλιστα λέγεται πως κρυφές πηγές χρηματοδότησης της εφημερίδας του, αποτελούν το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο εφοπλιστής.

Στο παρελθόν, είχε προσλάβει ως δικηγόρο για τις δικαστικές του υποθέσεις τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ζητώντας... τσεκουράτη αποζημίωση από την εφημερίδα «Αυγή».

Πληροφορίες από: koutipandoras.grskandaloblog.blogspot.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo