ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Δ. Μάρης προς εργαζόμενους 24MEDIA: «Συνδικαλισμός εδώ μέσα, τέλος!»

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018


«Συνδικαλισμός εδώ μέσα, τέλος», ήταν η φράση με την οποία υποδέχθηκε τους εναπομείναντες εργαζόμενους στο ραδιόφωνο 24/7, ο ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού ομίλου, «24MEDIA», Δημήτρης Μάρης, στη συνάντηση που ζήτησε για να «τους μιλήσει».

Πριν τη συνάντηση, είχαν προηγηθεί άλλες δύο συνελεύσεις εργαζομένων οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, έπειτα και από τις νέες απολύσεις συναδέλφων τους. Από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, οι απολύσεις στο ραδιόφωνο του Δημήτρη Μάρη ξεπερνούν τις 30.

Η ιδιοκτησία, στράφηκε κατά των «κακών εργαζομένων» με εργοδοτική ανακοίνωση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ομίλου «news247.gr» και στην οποία συνδέει τους εργαζόμενους με «ανταγωνιστικά συμφέροντα» που θέλουν να υπονομεύσουν την 24MEDIA.

Σύμφωνα μάλιστα με το ιστολόγιο, «Κατάληψη ΕΣΗΕΑ», ο ιδιοκτήτης του ομίλου και Πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝ.Ε.Δ.) εμφανίστηκε με μια λίστα με ονόματα στο χέρι, όπου δίπλα είχε τσεκάρει ποιοι συμμετείχαν στις συνελεύσεις και τι στάση είχαν κρατήσει.

Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε και ο διευθυντής της ιστοσελίδας και πρώην δημοσιογράφος στο «Real Group», Βασίλης Σκουρής, ο οποίος έδωσε εντολή στη γραμματεία του να παίρνει τηλέφωνο κάθε έναν/μια εργαζόμενο/η για να μάθει εάν είχαν κληθεί στη συνέλευση και τι ψήφισαν...

Πληροφορίες από: katalipsiesiea.blogspot.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo