Κειμενα

Κείμενα

Μελανσόν: «Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ο Τσίπρας»

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Μελανσόν: Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ο Τσίπρας

«Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής», χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της «Ανυπότακτης Γαλλίας» και ευρωβουλευτής της Γαλλικής Αριστεράς, Ζαν-Λυκ Μελανσόν.

Μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFMTV, ο Μελανσόν έδωσε την απάντησή του στο σχόλιο του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος στην προσπάθειά του να του κάνει «μαθήματα» για το νόημα της Αριστεράς, είχε διατυπώσει τα εξής: «Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει. Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».

Αντιμετωπίζοντας με σαρκαστικό τρόπο το σχόλιο του Τσίπρα, ο γάλλος πολιτικός δήλωσε ότι «ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο, το έθεσε σε δημοψήφισμα χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του ελληνικού λαού. Πρόδωσε το λόγο του».

«Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του;» διερωτήθηκε ο Μελανσόν, ενώ παράλληλα σημείωσε πως δεν θέλει να υπάρχει ούτε ένας γάλλος πολίτης που να πιστεύει ότι αν ο ίδιος αναλάβει την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη Τσίπρας.


Πληροφορίες από: info-war.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo