ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Ποια γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα οδεύουν προς το Κίνημα Αλλαγής

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018


Έντονες είναι οι ζυμώσεις στο χώρο της κεντροαριστεράς με αρκετούς γνωστούς δημοσιογράφους, τηλεκριτικούς και ηθοποιούς να συζητούν με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, το ενδεχόμενο στελέχωσης των ψηφοδελτίων του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thecaller.gr, σε πρόσφατη κοινωνική εκδήλωση που έγινε, η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, και όπως ειπώθηκε από ειδικούς, η πρώτη προσέγγιση έγινε και θα ακολουθήσει και άλλη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ώστε οι δύο κυρίες να τα πουν εκτενέστερα.

Άλλα ονόματα από το χώρο της δημοσιογραφίας που έχουν ακουστεί αναφορικά με μια πιθανή υποψηφιότητά του με το κόμμα, πέρα από αυτό της τηλεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά, είναι αυτά του Κώστα Χαρδαβέλλα και της πρώην πολεμικής ανταποκρίτριας του Mega, Μαρίας Καρχιλάκη.

Τέλος, ένα ακόμα όνομα που ακούγεται έντονα στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής είναι και αυτό του ηθοποιού Γιάννη Βούρου, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Πληροφορίες από: topontiki.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo