Κειμενα

Κείμενα

Τον ΣΚΑΪ απαγορεύεται να τον κάψεις. Την ΕΡΤ όμως;

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018


«Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα, αύριο, σε δέκα χρόνια, δεν ξέρω. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν Ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του».

Το εμπρηστικό αυτό σχόλιο είχε αναρτηθεί πριν από περίπου ένα μήνα από ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου.

Μία ανάλογη ανάρτηση στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έκανε πρόσφατα και ένας εκ των βασικών διοργανωτών του κινήματος «Παραιτηθείτε», γνωστός στο ευρύ κοινό και ως «Mr. Κολλαγόνο».

Απευθυνόμενος λοιπόν στο δικό του κοινό, ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης έγραψε: «Το κακό νέο είναι ότι τελείωσε το Μουντιάλ. Το καλό νέο είναι ότι πως τώρα μπορούμε να γκρεμίσουμε την ΕΡΤ».Παρόλ' αυτά, δεν θα σταθούμε στο αν ο Ρουβίκωνας ή ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης είναι πιο επικίνδυνος για τη δημοκρατία ή αν η ΕΡΤ αξίζει περισσότερο από τον ΣΚΑΪ, αλλά στο προφανές. Ότι κανενός δικαστικού το αυτί δεν ίδρωσε από την ανάρτηση αυτή και η ελληνική δικαιοσύνη συνέχισε να κάνει αυτό που για χρόνια ξέρει να κάνει πολύ καλά. Να κωλυσιεργεί και να εθελοτυφλεί.

Επειδή όμως εύλογα θα υπάρξουν και εκείνοι που θα ανταπαντήσουν ότι η ΕΡΤ είναι δημόσια, κρατική και την πληρώνουμε, ενώ ο ΣΚΑΪ και τα υπόλοιπα κανάλια είναι ιδιωτικά, να τους θυμίσουμε τα θαλασσοδάνεια που έχουν λάβει τα ιδιωτικά κανάλια από τις ανακεφαλαιοποιημένες από εμάς τράπεζες, τις παράνομες μεταδόσεις των καναλιών από την ΕΡΤ χωρίς άδεια ή ακόμα και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που ξοδεύει το κανάλι της Βουλής για τις οπτικές ίνες των ιδιωτικών σταθμών.

Η δικαιοσύνη οφείλει να απονέμεται ίσα προς όλους, και όχι να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Βέβαια, αυτά προϋποθέτουν την ύπαρξη μιας ευνομούμενης πολιτείας, κάτι που εμείς δεν έχουμε...

Πληροφορίες από: info-war.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo