Αποψεις

απόψεις

Επιβεβαίωση: Ο Καμπουράκης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018


Επιβεβαιώθηκε παλαιότερο ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» -που είχαμε δημοσιεύσει και εμείς στις 4/6/2018- το οποίο ήθελε τον Δημήτρη Καμπουράκη να κατεβαίνει υποψήφιος στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», σε δεξίωση που παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα στα Χανιά, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων.

Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης:

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα Χανιά ο δημοσιογράφος Δ. Καμπουράκης και όλοι του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία». Του ευχήθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν αποκλείει την πιθανότητα να βρεθεί και αυτή υποψήφια στα Χανιά. Εάν όντως η Ντόρα πολιτευθεί στα Χανιά, τότε η ΝΔ έχει πολλές πιθανότητες (όπως ειπώθηκε) να κερδίσει τρεις έδρες. Και συνεπώς οι Παύλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης θα έχουν πρόβλημα εκλογής και θα πρέπει να μετακινηθούν στη Β' Αθήνας που έχει ήδη σπάσει. Ο έτερος δημοσιογράφος που ήταν στο δείπνο μαζί με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Αυτιάς, δεν εξεδήλωσε καμία πρόθεση να πολιτευθεί.
Πληροφορίες από: topontiki.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo