Κειμενα

Κείμενα

H Παπακώστα, ο «θλιβερός Τσίπρας» και η εξαφάνιση των... κατσαρίδων

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018


Ήταν Αύγουστος του 2015, όταν η τότε βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, κατέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter. Σήμερα, ακριβώς τρία χρόνια μετά, η πρώην «γαλάζια» βουλευτής όχι μόνο έριξε νερό στο κρασί της αλλά ανέλαβε, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού, και υπουργικό θώκο.

«Τι ταπείνωση! Θλιβερός Τσιπρας προκλητικά αμοραλιστης. Θλιβερη κυβέρνηση. . Ντρέπομαι για λογαριασμό όσων τους επέλεξαν. ..», έγραφε χαρακτηριστικά η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.


Στο πιο μακρινό παρελθόν, η εν λόγω βουλευτής και πρώην υφυπουργός Υγείας επί κυβέρνησης Σαμαρά, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των σημερινών κυβερνητικών εφημερίδων. Συγκεκριμένα το 2012, σε άρθρο της η «Αυγή» κατακεραύνωνε τη δήλωσή της πως «λαθρομετανάστες εισρέουν κατά χιλιάδες στα σύνορα σαν κατσαρίδες», ενώ η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr, την χαρακτήριζε «Ζαρούλια της ΝΔ». Μετά την πρόσφατη υπουργοποίησή της, το site αρχικά κατέβασε την ανάρτηση (βρισκόταν ωστόσο προσωρινά αποθηκευμένη στη Google) αλλά εξαιτίας των πολλών αντιδράσεων, ανέβασε ξανά το άρθρο με διαφορετικό βέβαια τίτλο.

Τον Οκτώβριο του 2017, διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, και τον Ιούλιο του 2018 ίδρυσε το δικό της κόμμα με την ονομασία «Ν.Ε.Ο.» (Νέα Ελληνική Ορμή) που, κατά τα λεγόμενά της, τοποθετείται στην κοινωνική κεντροδεξιά.

Σήμερα, η Κατερίνα Παπακώστα είναι υφυπουργός της «θλιβερής» κυβέρνησης του «θλιβερού» και «προκλητικά αμοραλιστή» Αλέξη Τσίπρα. Το πιο κωμικοτραγικό ωστόσο, δεν είναι το γεγονός ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση, αλλά ότι την απηύθυνε ο ίδιος ο «θλιβερός» πρωθυπουργός...

Τέλος, έτσι για την ιστορία, να σημειωθεί πως το tweet της κ. Παπακώστα έγινε στις 14 Αυγούστου 2015, τότε δηλαδή που το κόμμα της σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά δεκανίκια, ψήφισαν το 3ο μνημόνιο...

Πληροφορίες από: imerodromos.grinfo-war.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo