Αποψεις

απόψεις

Ο Κυρανάκης παρουσίασε διάγραμμα που δεν ήξερε να το περιγράψει και του γύρισε μπούμερανγκ

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018


Στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon» εμφανίστηκαν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Κώστας Ζαχαριάδης, προκειμένου να συζητήσουν για τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις της μεταμνημονιακής περιόδου.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει ένα διάγραμμα της ελληνικής οικονομίας που θα εκθείαζε τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης Σαμαρά, φάνηκε πως όχι μόνο δεν ήξερε να το περιγράψει αλλά στράφηκε και εναντίον του κόμματός του.

Όταν ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να διαβάσει ο ίδιος τα στοιχεία του διαγράμματος, αποκαλύφθηκε πως αυτό που ο κ. Κυρανάκης ερμήνευε ως άνοδο της ελληνικής οικονομίας, ήταν οι επιδόσεις κάτω από τον άξονα με βάση το μηδέν.

Στη συνέχεια μάλιστα ο κ. Κυρανάκης, θέλοντας να δικαιολογήσει το ατόπημά του, τα έκανε ακόμα χειρότερα καθώς επικαλέστηκε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία με τη φράση: «Ναι, αλλά από το 1974 και μετά το ΑΕΠ αυξήθηκε»...Πληροφορίες από: neaselida.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo