Αποψεις

απόψεις

Υποψήφιοι με τη ΝΔ Ψαριανός και Αμυράς

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018


Με τη Νέα Δημοκρατία κατεβαίνουν υποψήφιοι -εκτός απροόπτου- οι δύο βουλευτές του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου, Βασίλη Σκουρή, υπάρχει ήδη συμφωνία των δύο βουλευτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ την ίδια στιγμή, έχουν δοθεί εισηγήσεις προς την ηγεσία της Σεβαστουπόλεως να υπάρξει προεκλογική συμμαχία του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία.

Σε μια τέτοια περίπτωση, στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια αναμένεται να συμμετάσχουν νυν βουλευτές όπως ο Γρ. Ψαριανός, ο Γ. Αμυράς, αλλά και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, όχι όμως και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος.

Από την άλλη, το μέλλον του Ποταμιού κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιο καθώς το συνέδριο του Οκτωβρίου ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί εξαιτίας των πιέσεων που θα ασκηθούν από στελέχη στο πρόεδρο προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τις συμμαχίες.

Επίσης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του ίδιου δημοσιογράφου, η ΝΔ συζητά στο παρασκήνιο και με άλλους δύο ανεξάρτητους βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός έχει υπάρξει βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ, και το Ποτάμι, ενώ ο Γιώργος Αμυράς ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων (χωρίς κομματική στήριξη) το 2010, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, και βουλευτής του Ποταμιού.

Πληροφορίες από: news247.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo