Κειμενα

Κείμενα

Τζιμ Κάρεϊ: Πρέπει να πούμε «Ναι» στο σοσιαλισμό

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018


Την άποψη ότι οι Δημοκρατικοί πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις των Ρεπουμπλικανών και να πουν «ναι στο σοσιαλισμό», εξέφρασε ο Τζιμ Κάρεϊ. 

«Πρέπει να πούμε ναι στο σοσιαλισμό, στη λέξη και τα πάντα. Πρέπει να σταματήσουμε να απολογούμαστε», είπε καλεσμένος στην εκπομπή «Real Time με τον Bill Maher» στο HBO, ο διάσημος ηθοποιός.

Το σχόλιό του ήρθε μετά την παρατήρηση του παρουσιαστή πως οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους προοδευτικούς Δημοκρατικούς, που αυτοπροσδιορίζονται ως σοσιαλιστές, θέλοντας να τρομοκρατήσουν τους αμερικανούς πολίτες με το παράδειγμα της Βενεζουέλας.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, λέγοντάς τους ότι πρόκειται να ζήσουν όπως στη Βενεζουέλα. Αλλά οι Δημοκρατικοί πρέπει να βρουν ένα σχέδιο για το πως θα καταπολεμήσουν όλη αυτή τη συκοφαντία ότι "Σοσιαλισμός σημαίνει πως θα ζήσεις όπως στη Βενεζουέλα", και ακόμα δεν το βλέπω», δήλωσε ο Maher, και εκτίμησε πως «εάν υπάρχει κάποιο φωτεινό σημείο στην τραγωδία του Τραμπ, είναι ότι έκανε κατά κάποιο τρόπο τους Δημοκρατικούς να ανακαλύψουν ξανά ποιοι είναι».


Πληροφορίες από: lifo.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo