Αποψεις

απόψεις

Σε άλλα νέα ο Στέφανος Χίος ιδρύει κόμμα και κατεβαίνει στις βουλευτικές εκλογές

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018


Είναι αλήθεια ότι με την περίπτωση του Στέφανου Χίου δεν είχαμε ξανασχοληθεί ποτέ. Επειδή όμως αυτή τη φορά, η είδηση περί ίδρυσης κόμματος που μάλιστα θα κατέβει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν είναι φάρσα, σκεφτήκαμε ότι αξίζει τον κόπο να αφιερώσουμε μερικές αράδες για το νέο του εγχείρημα.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν από το αυτοαποκαλούμενο «πατριωτικό» του δελτίο ο γνωστός δημοσιογράφος, «Το makeleio.gr και η εφημερίδα «Μακελειό» δημιουργεί το πρώτο πατριωτικό κίνημα ελλήνων πολιτών και κατεβαίνει στη σύγκρουση με το σύστημα, όπως έγινε στην Ιταλία με τα Πέντε Αστέρια».

Επισημαίνοντας τη γνωστή πολιτικάντικη φράση «εμείς δεν είμαστε κόμμα» (βλέπε Σώρρα), ότι «τα χρήματα που -αν τυχόν έρθουν από την κρατική επιχορήγηση- θα μοιραστούν στον κόσμο» (βλέπε Χρυσή Αυγή) και ότι «κατεβαίνει στην πολιτική για να τους κάνει πλάκα» (όπως έκαναν πλάκα και όσοι ψήφισαν Λεβέντη στις τελευταίες εκλογές), ο εκδότης του «Μακελειού» αναφέρει μεταξύ άλλων πως:

«Kατεβαίνουμε στις εκλογές και δεν το παίρνουμε πίσω. Θα τους κάνουμε πλάκα και θα τους ξεφτιλίσουμε… Αυτοί όλοι μαζί και εμείς μόνοι μας όπως ο απλός πολίτης δίνει κάθε μέρα τη μάχη για τη ζωή και δεν τον σκέφτεται κανένας… Μπορεί να μη βγει ο ομιλών μπροστά αλλά και κάποιος άλλος.. Είμαστε δεξιοί, πατριώτες και χριστιανοί ορθόδοξοι. Κανένα κόμμα από τα υπάρχοντα δεν εκπροσωπει την σκληρη πατριωτική δεξιά».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι θα στηρίξει «πατριωτικό» συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Σπάρτης, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως από τους ευρωπαίους ηγέτες θεωρεί «φίλους» του τον ρατσιστή Σαλβίνι, τον εθνικιστή Όρμπαν, το ακροδεξιό γερμανικό κόμμα «AfD» αλλά και τη Μαρίν Λεπέν, την οποία μαζί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο.

Την ίδρυση του κόμματός του μάλιστα, την ανακοινώνει και επίσημα στο φύλλο του κάνοντας δώρο το βιβλίο του θεωρητικού του εθνικισμού και πατενταρισμένου ναζιστή, Κωνσταντίνου Πλεύρη, «Ο λαός ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά».

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ετοιμάσαμε μία φωτογραφία με μερικά από τα δεκάδες κατάπτυστα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του, τα οποία εάν υπήρχε σοβαρή Δικαιοσύνη, δεν θα κυκλοφορούσαν στα περίπτερα.

Τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Μακελειό». Πρόσφατα, για ένα από αυτά με τίτλο «Κοτζιάς, Χίτλερ, Γκαίμπελς» ζήτησε συγγνώμη στα δικαστήρια από τον υπ. Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά

Πληροφορίες από: spasmenoparathyro.me
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo