Κειμενα

Κείμενα

Ο Ντόναλντ Τραμπ τώρα και σε... βουρτσάκι τουαλέτας!

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018


Στο εμπόριο έχουμε δει να κυκλοφορούν διάφορα αντικείμενα αγαπημένων μας καλλιτεχνών ή πολιτικών. Από μπλουζάκια, καπέλα και κούπες για καφέ μέχρι κονκάρδες, αφίσες και θήκες κινητών. Αλλά βουρτσάκια τουαλέτας, η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπουμε να κυκλοφορούν.

Ένας νεοζηλανδός καλλιτέχνης λοιπόν, που απ' ό,τι φαίνεται δεν τρέφει και τα πιο θετικά αισθήματα για τον Ντόναλντ Τραμπ, πήρε έμπνευση από τον αμερικανό πρόεδρο για να φτιάξει ένα βουρτσάκι τουαλέτας, το γνωστό πιγκάλ. Ο Τραμπ είναι ντυμένος με ένα μπλε κοστούμι και κόκκινη γραβάτα ενώ τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί του μαλλιά είναι το... βουρτσάκι!

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του πιγκάλ, είναι χειροποίητα και όποιος θέλει μπορεί να τα αγοράσει από τη Νέα Ζηλανδία μέσω της ιστοσελίδας etsy.com. Οι τιμές ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα φθηνές αφού όσοι θέλουν να το αγοράσουν, θα πρέπει να δώσουν 27,10 ευρώ και περίπου άλλα τόσα για τα μεταφορικά. Μάλιστα, λόγω της τεράστιας απήχησης που έχουν στη δημοφιλή ιστοσελίδα ηλεκτρονικών αγορών, οι πελάτες πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 6 με 8 βδομάδες.

«Ο ίδιος ο Τραμπ θεωρεί πως ορισμένες χώρες είναι του κ*λου, βοηθήστε τον να καθαρίσει τον κ*λο σας με αυτό το χειροποίητο gag», αναφέρει ο νεοζηλανδός κατασκευαστής.


Στην ίδια τιμή πάντως, πωλείται και ένα βουρτσάκι με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ το πιγκάλ χωρίς όλο το σώμα του Ντόναλντ Τραμπ πωλείται στα 21,27 ευρώ.

Εμείς λοιπόν δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον αμερικανό πρόεδρο, καλές... εφόδους!


Πληροφορίες από: documentonews.grindy100.com
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo