Κειμενα

Κείμενα

Παραλήρημα Βορίδη: Ο Τσίπρας αφαιρεί τον σταυρό απ' τη σημαία και τα Χριστούγεννα δεν θα γιορτάζονται σε δημόσιους χώρους!

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018


Σε ένα ανεπανάληπτο ντελίριο θρησκοληψίας και παραπληροφόρησης προέβη το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, με αφορμή την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ρητορική που θύμιζε ένα κράμα Αμβρόσιου και Ελένης Λουκά, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ υποστήριξε ότι τα σχολεία και τα δικαστήρια δεν έχουν μέσα την εικόνα του Χριστού, ο σταυρός απ' τη σημαία θα αφαιρεθεί, ο θρησκευτικός όρκος καταργείται σε όλα τα επίπεδα και ακόμα πως τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούν να εορτάζονται σε δημόσιους χώρους, άρα δεν θα μπορούμε να βάλουμε μία φάτνη!

Μάλιστα, για να μας γυρίσει ακόμα περισσότερο στο Μεσαίωνα, ο Μάκης Βορίδης είπε στον... αποσβολωμένο Γ. Αυτιά, πως «όταν κηρύσσεις την θρησκευτική ουδετερότητα, έρχεσαι σε ρήξη με την ταυτότητα και την παράδοσή μας έτσι όπως αυτή έχει ρυθμιστεί εκατοντάδες χρόνια. Είμαστε κληρονόμοι του Βυζαντίου και της ισορροπίας ανάμεσα στον αυτοκράτορα και τον Πατριάρχη. Αυτό κληρονομήσαμε, αυτό αποτυπώθηκε στα Συντάγματά μας, αυτή είναι η παράδοσή μας. Ο κ. Τσίπρας ζητά να ρηγματώσουμε αυτή την ιστορία», καταλήγοντας πως «η ΝΔ είπε και εδήλωσε ότι δεν θα πρέπει να αναθεωρηθεί το συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος».Πληροφορίες από: koutipandoras.gr
Πηγή βίντεο: FB/Constantinos Tachtsidis
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo