Κειμενα

Κείμενα

Σε απολογία για τη δράση του κατά των πλειστηριασμών και ο επικεφαλής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Θανάσης Γούναρης

Λίγες βδομάδες μετά την κλήση σε απολογία του επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τη δράση του κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» απέστειλε αντίστοιχη κλήση και στον επικεφαλής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Θανάση Γούναρη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αντίστοιχες κλήσεις δέχθηκαν το μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α., Αυγή Βουτσινά, καθώς και το μέλος της ΛΑΕ, Αντώνης Μαυρομμάτης, όλοι τους για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι «διατάραξη της οικιακής ειρήνης», «διατάραξη της κοινής Ειρήνης από κοινού» και «απλή σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού».

Όπως αναφέρει το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, οι κλήσεις αυτές «γίνονται με πρωτοβουλίες αυτού του αμαρτωλού Τμήματος της Γενικής Ασφάλειας, οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι βαρύτατες, αφού πλέον επιδίδεται σε ένα κρεσέντο αυταρχισμού που θυμίζει παλιές ανώμαλες πολιτικά περιόδους, σε βάρος της ΛΑ.Ε, του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και του δυναμικού αλλά και αποτελεσματικού Κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας».

Υπενθυμίζεται ότι στον Παναγιώτη Λαφαζάνη είχε ασκηθεί δίωξη με κατηγορίες του... μισού ποινικού κώδικα, μεταξύ των οποίων «διατάραξη κοινής ειρήνης», «σωματική βλάβη», ακόμα και «οπλοκατοχή»!

Πληροφορίες από: thepressproject.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo