Αποψεις

απόψεις

Αλαβάνος: Έπεσα έξω με τον Τσίπρα όπως και ο Ιησούς με τον Ιούδα

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018


Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά άσκησε ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β», Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο Αλ. Αλαβάνος δήλωσε πως «και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» προσθέτοντας ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλός μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για ηθική απαξίωση και απώλεια του ηθικού πλεονεκτήματος συμπληρώνοντας ότι «όλη η παρέα,  Δραγασάκηδες, Φλαμπουράδηδες έχουν κάνει ένα θίασο του οποίου το παίξιμο το σκηνοθετεί ο εξωτερικός παράγοντας».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Πετσίτη, αφού αρχικά είπε ότι δεν τον γνώριζε, δήλωσε: «Δεν μου κάνουν εντύπωση όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γίνει διαχειριστής της κατάστασης και ακολούθησε τον προηγούμενο και με χειρότερο τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, ήταν φυσικό να εμφανίσει τα παθολογικά φαινόμενα με αυλές και μεσάζοντες».

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους, ο Αλέκος Αλαβάνος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό», υπογραμμίζοντας πως «σε μια ημέρα η κυβέρνηση το "Όχι" το έκανε "Ναι". Ήταν ένα από τα χειρότερα πολιτικά πραξικοπήματα στη νεότερη ιστορία», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση, δε, πώς χαρακτηρίζεται ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «είναι ένας πραξικοπηματίας πολιτικός», ενώ ανέφερε πως «του κάνει εντύπωση η σιωπή και η μη αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Τέλος, μιλώντας για την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας αναρωτήθηκε «ποια κυβέρνηση το έκανε αυτό; Μία κυβέρνηση Μεταξά; Μία κυβέρνηση Βενιζέλου; Μόνο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και γι' αυτό λέω ότι αυτοτοποθετήθηκε πιο δεξιά και από τη Νέα Δημοκρατία».

Πληροφορίες από: topontiki.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo