Αποψεις

απόψεις

Deal Καρατζαφέρη – Αλαφούζου για τη δημιουργία του ΣΚΑΪ 24

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018


Με τον Γιάννη Αλαφούζο φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την πώληση του σταθμού «Αρτ» προκειμένου να εκπέμψει ο ΣΚΑΪ 24, το νέο αμιγώς ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Documento».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα: «Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρήκε ευκαιρία για ηρωική έξοδο μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το ΕΣΡ στο κανάλι του, το Αρτ Tv, για την αθλιότητα κατά του Ζακ Κωστόπουλου. Και λέμε ηρωική έξοδο γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την πώληση του σταθμού προκειμένου να εκπέμψει ο Σκάι 24, το νέο αμιγώς ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου». 

Το ρεπορτάζ καταλήγει με τα εξής:

«Μας είπαν, όμως, ότι ο Γ. Καρατζαφέρης βρήκε ευκαιρία να κάνει σόου ανακοινώνοντας ότι λόγω του δυσβάσταχτου προστίμου αναγκάζεται να κλείσει το κανάλι την 1η Ιανουαρίου 2019. Παλιά καραβάνα, παλιά κόλπα».

Να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ 24 θα μεταδίδεται από κανάλι τοπικής εμβέλειας της Αθήνας και θα είναι το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του ομίλου ΣΚΑΪ. Το κανάλι θα μεταδίδει αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019, ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συμφωνήσει με το κανάλι οι Δημήτρης Καμπουράκης και Νίκος Ευαγγελάτος.

Πληροφορίες από: documentonews.gr, thepressroom.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo