Κειμενα

Κείμενα

«Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;»

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018


Ένα αναπάντεχο περιστατικό περίμενε τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας, Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, το περασμένο Σάββατο στην παράστασή του στο κατάμεστο «Κρεμλίνο» του Πειραιά.

Όπως αναφέρει στην στήλη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, όταν ο Αποστόλης κατέβηκε από τη σκηνή με το μικρόφωνο για να μιλήσει με το κοινό του, ρώτησε έναν από τους θαμώνες τι ψηφίζει. Η απάντηση που πήρε όμως δεν ήταν αυτή που θα περίμενε, αφού ο θεατής του απάντησε χωρίς ίχνος ντροπής «Χρυσή Αυγή».

Όπως ήταν φυσικό, το μαγαζί «πάγωσε» αλλά ο Αποστόλης, όπως πάντα ετοιμόλογος, του έδωσε την πληρωμένη απάντηση: «Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;». Ο οπαδός της Χρυσής Αυγής δεν έδειχνε να καταλαβαίνει τι συνέβη και συνέχισε να γελάει μόνος του.

Μάλιστα ο Τσολιάς, ενώ απομακρύνθηκε γρήγορα από κοντά του, δεν σταμάτησε και επέμεινε: «Παρακαλώ το μαγαζί να του κεράσει το ποτό», είπε από μικροφώνου κοιτώντας προς το μπαρ. Το αν ο ψηφοφόρος της ναζιστικής οργάνωσης παρέμεινε στο μαγαζί μετά από αυτό το πάθημα, δεν το γνωρίζουμε.

Επική ατάκα του Αποστόλη πάντως!

Πληροφορίες από: efsyn.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo