Αποψεις

απόψεις

Όταν ο Χάρης Θεοχάρης έλεγε και ξανάλεγε ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018


Τη μεταγραφή του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη, ανακοίνωσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Μία μεταγραφή την οποία ο πρώην βουλευτής του «Ποταμιού» ξεκαθάριζε όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

Όταν ο κ. Θεοχάρης είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον Απρίλιο του 2016, δήλωνε στο περιστύλιο της Βουλής τα εξής χαρακτηριστικά:

«Δεν ανεξαρτητοποιήθηκα για να διασώσω τη βουλευτική μου έδρα, δεν ανεξαρτητοποιήθηκα για να προσχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία. Επιθυμία μου είναι να υπηρετήσω την προοδευτική παράταξη, τον κεντρώο προοδευτικό χώρο με συνέπεια και όραμα. Να συμβάλω ώστε να κινητοποιηθούν καινούργιοι άνθρωποι με κοινή συναντίληψη για το πώς μπορεί να βγει η χώρα από την βαθιά κρίση. Αναλαμβάνοντας ευθύνη. Να σημειωθεί πως πιστεύω πως πραγματικά κάθε αυθεντική προσπάθεια είναι μόνο συλλογική και όχι προσωπικού χαρακτήρα».


Επίσης, τον ίδιο καιρό, έκανε και κάποια σχόλια στο λογαριασμό του στο Twitter όπου έγραφε πως «ΝΔ ΠΑΣΟΚ είναι βουτηγμένοι στον λαϊκισμό και στο ψέμα» και διαμήνυε σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πάει στη ΝΔ.

Πληροφορίες από: documentonews.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo