Κειμενα

Κείμενα

Επίσημος χορηγός της ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019


Επίσημος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά θα πρέπει να θεωρείται ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α' Πειραιά, Ιωάννης Βοϊδονικόλας, κατά την κοπή της πίτας, ευχαρίστησε όλους του παρευρισκομένους έναν έναν ξεχωριστά και ιδιαίτερα «τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με τον "Πειραιά Νικητή" και υιό του αείμνηστου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιά, Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής» και τονίζει:

Οι δημόσιες ευχαριστίες του γραμματέα της ΝΔ στον Πειραιά κ. Βοϊδονικόλα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κάλυψη των ενοικίων, του εξοπλισμού και της ανακαίνισης των τοπικών γραφείων της ΝΔ, αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον εν λόγω επιχειρηματία. Αναρωτιόμαστε αν με τέτοιες «χορηγίες» έχει καταφέρει τελικά να μειώσει τα έξοδα του κόμματός του.

Ενώ η Νέα Δημοκρατία απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση:

Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλού πατά και αλλού βρίσκεται, θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με τα ελληνικά λεξικά «διαπλοκή» υπάρχει όταν «αθέμιτα συμφέροντα αναπτύσσονται κρυφίως και παρασκηνιακά μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών, ώστε να εξυπηρετούνται αμοιβαία οι πολιτικές και επιχειρηματικές τους σκοπιμότητες».

Με απλά λόγια ενδείξεις «καραμπινάτης διαπλοκής» υπάρχουν όταν μπαινοβγαίνουν νύχτα στο Μαξίμου φίλα προσκείμενοι επιχειρηματίες της κυβέρνησης Τσίπρα και τα ραντεβού αυτά δεν ανακοινώνονται.

Πληροφορίες από: thepressproject.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo