Κειμενα

Κείμενα

Ποια Βόρεια Μακεδονία; Ο Άδωνις την αναγνωρίζει ήδη ως... Macedonia

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Ποια Βόρεια Μακεδονία; Ο Άδωνις την αναγνωρίζει ήδη ως... Macedonia

Διαχρονικά, φαίνεται πως η αλήθεια δεν είναι και ο καλύτερος φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτό αποδείχθηκε για άλλη μία φορά, όταν κάποιοι χρήστες του διαδικτύου διαπίστωσαν ότι από το e-shop του site της Ελληνικής Αγωγής, μπορούν να παραγγείλουν βιβλία και οι κάτοικοι της... Macedonia. Προσοχή, ούτε FYROM, ούτε Βόρεια Μακεδονία. Μακεδονία, σκέτο!

Βέβαια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έσπευσε αμέσως να απαντήσει και να κάνει λόγο για «λάσπη» δηλώνοντας ότι πρόκειται για «το παγκόσμιο format της πλατφόρμας των eshop και όχι για δική του επιλογή». Ακόμα και με αυτό τον τρόπο όμως, φαίνεται πως παραδέχεται έμμεσα ότι όλοι αποκαλούν τη γειτονική χώρα, «Μακεδονία». Όλοι εκτός από εμάς, που εξακολουθούμε να τη λέμε... Σκόπια.Στιγμιότυπο από το site της Ελληνικής Αγωγής, πριν το «κατεβάσει» ο Α. Γεωργιάδης (Image: Documento)

Όπως ήταν φυσικό, μετά την κατακραυγή ο Α. Γεωργιάδης «κατέβασε» από το site της Ελληνικής Αγωγής τον όρο «Macedonia» (μόνο το Macao στην Κίνα έμεινε για να ξεκινάει από -Ma). Το έσβησε για να μην το βλέπουμε εμείς αλλά στο e-shop και σε όλη την υπόλοιπη Γη, μένει ως έχει...

Πληροφορίες από: efsyn.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo