Αποψεις

απόψεις

Βίντεο-«κάλεσμα» της Γ. Μπιτάκου για οργανωμένο σχέδιο βίαιης κατάληψης της Βουλής

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Η μία εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, Γεωργία Μπιτάκου, μαζί με τον «Αφρικανό» από τη Νάουσα που συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ, Δημήτρη Ανθρακέα

Την ώρα που το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι απέτρεψε οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Βουλής και κατάλυσης της Δημοκρατίας από άτομα που κινούνταν με ειδικό εξοπλισμό μέχρι και χάρτες των σημείων εισόδου, το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με την εκπρόσωπο των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, Γεωργία Μπιτάκου, να καλεί τους διαδηλωτές με το σύνθημα να «περάσουμε μέσα στο σπίτι μας» και να μιλά για «ετοιμοπόλεμα και ετοιμόμαχα παιδιά που ετοιμάζονται να δώσουν αν χρειαστεί και τη ζωή τους» υπονοώντας «...γιατί δεν μπορούν να ειπωθούν όλα δημόσια, ότι δεν θα κατέβουν έτσι απλά».

Στο βίντεο με υλικό του ανεξάρτητου δημοσιογράφου, Ιωσήφ Παπαδόπουλου, που δημοσίευσαν τα ellinikahoaxes.gr, ακούγεται η φερόμενη εκπρόσωπος των διοργανωτών να καλεί τον κόσμο, λίγο πριν το ξέσπασμα των επεισοδίων, να εισβάλει στο κτίριο προκειμένου όπως είπε, «να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας» ενώ σε κάποιο σημείο του βίντεο ακούγεται μία φωνή να λέει «ανοίχτε να μπούμε μέσα ρε».

Στο τέλος του βίντεο, περιλαμβάνεται απόσπασμα από προηγούμενο βίντεο-«κάλεσμα» της Γ. Μπιτάκου, που τραβήχθηκε οκτώ μέρες πριν το συλλαλητήριο, στο οποίο εμφανίζεται στο πλευρό της και ο «Αφρικανός» από τη Νάουσα που συνεπλάκη με τα ΜΑΤ και στοχοποιήθηκε από τους ίδιους τους «συναγωνιστές» του.Στο βίντεο-«κάλεσμα» της Γ. Μπιτάκου, διάρκειας 39:46 λεπτών, που δημοσίευσε το ThePressProject, η εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου μεταξύ άλλων αναφέρει:

Να κοιτάξουμε να ενημερώσουμε σωστά τα μίντια, να τους δώσουμε μια σωστή γραμμή για το πότε ακριβώς θα γίνει ότι είναι να γίνει και πως θα γίνει, κι ο καθένας να δουλέψει με τις ομάδες του, τους πυρήνες του, προσωπικα και σα "Διέξοδος" έχω την τιμή και τη χαρά να έχω πολλούς συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε κάνει πυρήνες παντού. Είναι όλα τα παιδιά μου ετοιμοπόλεμα και ετοιμόμαχα, και ετοιμάζονται για να δώσουν αν χρειαστεί και τη ζωή τους. Και δεν είναι λόγια υπερβολής αυτά. Εδώ που φτάσανε τα πράγματα αν χρειαστεί, ναι, θα δώσουμε και τη ζωή μας, όπως την έδωσε ο Κωνσταντίνος ο Κατσίφας. Που και στο δικό του το όνομα θα γίνει ότι είναι να γίνει από δω και πέρα. Και στο όνομα όλων όσων έχουνε θυσιαστεί από αναχαιτίσεις και από την έλλειψη ελληνοκεντρικής και πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου... (στο 16:25 του βίντεο)

Επίσης, η Γ. Μπιτάκου αναφέρει για τα σχέδια της ομάδας της:

Είμαι πολύ περήφανη για τον λαό μας, πάντοτε τον πίστευα, ποτέ δεν τον κατηγόρησα όπως ακούω άλλους να κατηγορούν τον λαό. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί κάποιοι είναι μέσα στα σπίτια, ξέρω πάρα πολύ καλά όμως ότι θα βρουνε τη δύναμη για άλλη μια φορά να σηκώσουνε το κεφάλι και να βγούνε έξω και να παλέψουνε όποιοι κι αν είναι το τίμημα. Και να ξέρετε... γιατί δεν μπορούν όλα να ειπωθούν βεβαίως δημόσια, ότι δεν θα κατεβούμε έτσι απλά. Κρατήστε μόνο αυτό, τίποτε άλλο... (στο 23:10 του βίντεο)

Λίγο πριν το τέλος του βίντεο (στο σημείο 30:00) εμφανίζεται και ο «Αφρικανός» διαδηλωτής από τη Νάουσα που πρωτοστάτησε στα επεισόδια δηλώνοντας «περήφανος Ναουσαίος» και πως «ήρθε η ώρα να λάβουμε αποφάσεις»

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, στο ίδιο βίντεο, η Γ. Μπιτάκου αναφέρει πως βρίσκεται σε συνεννόηση για τις κινήσεις της με την Παμμακεδονική ΗΠΑ και τους πρώην και νυν προέδρους της, Δημήτρη Χατζή και Δημήτρη Φιλιππίδη, καθώς και με τον Πέτρο Γαλάτουλα, πρόεδρο των Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, γεγονός που δημιουργεί απορίες για την στάση των παραπάνω παραγόντων.

Πληροφορίες από: thepressproject.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo