Κειμενα

Κείμενα

Χρυσή Αυγή: Ναζί ακόμα και στην υπογραφή τους

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Ηλίας Κασιδιάρης: Ναζί και με... υπογραφή

Το ότι είναι νεοναζί το ξέραμε. Το ότι χαιρετούν ναζιστικά και έχουν για τατουάζ τον αγκυλωτό σταυρό, επίσης το ξέραμε. Το ότι υπογράφουν όμως και με τα αρχικά των SS, αυτό τώρα το μαθαίνουμε, αν και πάλι δεν πέφτουμε απ' τα σύννεφα.

Ο εικονιζόμενος δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη ονομάζεται Τρύφων Μπουγάς και είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Χρυσής Αυγής, «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Ο κύριος αυτός «θίχτηκε» και έκανε μήνυση στα στελέχη του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας» με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, επειδή τον παρουσίαζαν ως «φασίστα, ναζιστή και ρατσιστή» ενώ πρόκειται για ένα κατά τα άλλα «φιλήσυχο, εργατικό και άκρως αποδοτικό σε σχέση με την εργασία του άτομο».

Ωστόσο, στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο, πέρα από το γεγονός ότι απεικονίζεται δίπλα σε ανώτατα στελέχη της οργάνωσης, όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, διακρίνεται και ένα αυτόγραφο του Η. Κασιδιάρη προς αυτόν τον άνθρωπο στο οποίο υπογράφει με τα αρχικά του συμβόλου των SS.

Ο Τρύφων Μπουγάς, νυν υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας και μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας με τη Χρυσή Αυγή το 2015.
Με πληροφορίες από: topontiki.gr, imerodromos.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo