Κειμενα

Κείμενα

Ηρώ Διώτη: Ο Πολάκης συμπεριφέρεται όπως οι νταήδες στα σχολεία

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Ηρώ Διώτη

Τη δική της αιχμηρή τοποθέτηση απέναντι στον Παύλο Πολάκη, έκανε με ανάρτησή της στο Facebook η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.

Στο κείμενό της, η κ. Διώτη παραλληλίζει τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με αυτή «των νταήδων στα σχολεία, των αφεντικών στους εργαζομένους, των συζύγων στις γυναίκες τους που κακοποιούν, και των αστυνομικών στους μετανάστες».

Συγκεκριμένα, γράφει:

Το ζήτημα με τον Πολάκη δεν είναι αν πήρε καταναλωτικό δάνειο. Υπουργός είναι, μεγάλο μισθό παίρνει, εγγύηση έβαλε το σπίτι του, πού θα δώσει λεφτά η τράπεζα- στην Μαρία που παίρνει 500 ευρώ και ζει στο νοίκι;
Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η μαγκιά του απέναντι στον Επίτροπο Υγείας «θα κόψω το τσιγάρο όποτε γουστάρω», στη ματσίλα «είμαι άντρας και φοράω παντελόνια», η επίκληση της «λεβεντιάς», ως χαρακτηριστικό καθαρότητας, από κανάλι σε κανάλι και από ομιλία σε ομιλία.
Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η στάση του που συνοψίζεται στη φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;».
Την στάση αυτή την αναπαράγουν νταήδες στα σχολεία, αφεντικά στους εργαζόμενους, σύζυγοι στις γυναίκες τους που κακοποιούν, αστυνομικοί σε μετανάστες.
Καμιά φορά ας κοιταζόμαστε και στον καθρέφτη. Μπορεί η αντανάκλαση να μας τρομάξει

Η Ηρώ Διώτη είναι οικονομολόγος, ενεργό μέλος της Αριστεράς από το 1997 και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας από το 2009 έως τον Ιανουάριο του 2015. Τον Αύγουστο του 2015 δεν ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν κατέβηκε με κανένα κόμμα. Ένα μήνα μετά, παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με πληροφορίες από: in.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo