Κειμενα

Κείμενα

Μέχρι και τον Γιώργο Παπανδρέου θεωρεί καλοδεχούμενο στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μπαλάφας

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Μπαλάφας: Καλοδεχούμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Παπανδρέου

Μετά τις πρόσφατες υπουργοποιήσεις των πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ευπρόσδεκτο μέχρι και τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Open», ο βουλευτής της Β' Αθήνας, Γιάννης Μπαλάφας, ερωτηθείς για το αν ο πρώην πρωθυπουργός είναι καλοδεχούμενος στον ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των συγκλίσεων και συνεργασιών με μια ευρύτατη γκάμα δυνάμεων που έχουν, χωρίς διαπραγμάτευση, μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και στον άπληστο νεοφιλελευθερισμό».

Όσον αφορά τα «ανοίγματα» του κυβερνώντος κόμματος στο χώρο της κεντροαριστεράς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Οι δυνάμεις που καλύπτονται σήμερα σε αυτό που ονομάζεται ΚΙΝΑΛ, και το λέω με πολλή προσοχή, είναι δυνάμεις που εξ αντικειμένου μπορούν να συναποτελέσουν μαζί με εμάς ένα ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπουργοποιήσεις των Μωραΐτη και Τόλκα, ο Γ. Μπαλάφας δεν έδειξε να προβληματίζεται, σημειώνοντας πως «Αν ψάχναμε να βρούμε για να κάνουμε συνεργασίες, ανθρώπους και στελέχη που συμφωνούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με μας, δεν θα επρόκειτο για συνεργασίες, θα ήταν εμείς με τους εαυτούς μας», ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Οι συνεργασίες γίνονται με δυνάμεις και συλλογικότητες με τις οποίες έχεις και διαφωνίες σε κάποια ζητήματα. Εμείς αυτή την τετραετία κάναμε μια επωφελή συνεννόηση με τους ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο, ο οποίος ερχόταν από μια μεγάλη απόσταση πολιτική και αυτή η συνεργασία μας έβγαλε από τα μνημόνια».

Με πληροφορίες από: reader.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo