ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Ο Αλφόνσο Κουαρόν στηρίζει Βαρουφάκη

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Ο μεξικανός σκηνοθέτης, Αλφόνσο Κουαρόν

Στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη και του ΜέΡα25 τάσσεται ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης της ταινίας «Roma», Αλφόνσο Κουαρόν.

Ο μεξικανός σκηνοθέτης αναμένεται να υποστηρίξει τον πρώην υπουργό Οικονομικών στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» στην οδό Τιμοκρέοντος 6Α, στο Νέο Κόσμο.

Εκτός από τον Κουαρόν, τη στήριξή τους στον Γιάνη Βαρουφάκη θα δηλώσουν η πρωθυπουργός της Ισλανδίας και μέλος του Progressive International, Katrín Jakobsdóttir, ο μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης, πολιτικός ακτιβιστής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25, Brian Eno, και ο αμερικανός οικονομολόγος, συγγραφέας και μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25, James K. Galbraith.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

Το ΜέΡΑ25 και ο Γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης σας καλούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α - Νέος Κόσμος) στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων για την Ευρωβουλή, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Εκτός από τους υποψήφιους που θα είναι παρόντες επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι θα δηλώσουν τη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα οι: Katrín Jakobsdóttir - Πρωθυπουργός της Ισλανδίας - Μέλος του Progressive International
Brian Eno - Μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής - Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25
Alfonso Cuarón-Σκηνοθέτης, μέλος του DiEM25
James K. Galbraith - Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας - Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25 θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το ΜέΡΑ25 είναι η Διεθνιστική, Προοδευτική, Πατριωτική, Αντιμνημονιακή δύναμη σήμερα στην Ελλάδα.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Την στήριξή τους στο πανευρωπαϊκό κίνημα DiEM25, έχουν εκφράσει προσωπικότητες όπως ο αμερικανός γλωσσολόγος και πολιτικός ακτιβιστής, Νόαμ Τσόμσκι, ο σλοβένος φιλόσοφος, Σλάβοϊ Ζίζεκ καθώς και η γνωστή καναδή ηθοποιός και ακτιβίστρια, Πάμελα Άντερσον.

Με πληροφορίες από: lifo.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo