Κειμενα

Κείμενα

Η Πάμελα Άντερσον στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Η Πάμελα Άντερσον στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας

Θέση κατά του πραξικοπήματος που επιχειρείται εναντίον του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, πήρε η καναδή ηθοποιός και ακτιβίστρια, Πάμελα Άντερσον.

Τα τελευταία χρόνια, η γνωστή ηθοποιός παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα διεθνή πολιτικά δρώμενα, καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που εκδήλωσε ανοικτά τη στήριξή της στο κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σε προχθεσινή της ανάρτηση στο Twitter, η Άντερσον, αφού αναδημοσίευσε το μήνυμα του Ρότζερ Γουότερς προς τον Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο ζητούσε την άρση των οικονομικών κυρώσεων στη Βενεζουέλα και τη μη εισβολή στη χώρα, έκανε έκκληση στην 28χρονη γερουσιαστή, Αλεξάνδρια Οκάσιο-Κορτές, αλλά και σε κάθε δημοκράτη σοσιαλιστή να ταχθούν κατά του πραξικοπήματος που διαπράττουν οι ΗΠΑ στη Βενεζουέλα.

Ο Ρότζερ Γουότερς είναι εκπληκτικός για τη Βενεζουέλα και βρέθηκε και στη Βραζιλία για να κάνει εκστρατεία κατά του Μπολσονάρου. Να τι πρέπει να κάνει τώρα η Αλεξάνδρια Οκάσιο-Κορτές και οποιοσδήποτε θέλει να λέγεται δημοκράτης σοσιαλιστής  – να κάνει εκστρατεία κατά του πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα!

Με δεδομένη τη στάση της πλειονότητας των συναδέλφων της στο ζήτημα της Βενεζουέλας που σιωπούν ή εγκρίνουν την «ανθρωπιστική παρέμβαση» αλλά και του υποψήφιου σοσιαλιστή προέδρου των ΗΠΑ, Μπέρνι Σάντερς, που γεννά σοβαρά ερωτηματικά, η παρρησία της Άντερσον είναι αν μη τι άλλο άξια θαυμασμού.

Με πληροφορίες από: katiousa.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo