Κειμενα

Κείμενα

My Market: Χαμογελάστε, είναι... εργοδοτικό!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

My Market: Χαμογελάστε, είναι... εργοδοτικό!

Λίγο πολύ, όλοι θα έχετε ακούσει τη χιλιοπαιγμένη διαφημιστική ατάκα «Στα My Market νιώθεις εμπιστοσύνη». Τώρα, είναι καιρός να μάθετε πως στα My Market νιώθεις και εργασιακό μεσαίωνα.

Τις τελευταίες ώρες, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων βρίσκεται στο στόχαστρο εκατοντάδων χρηστών στα social media εξαιτίας μιας πρωτοφανούς ανακοίνωσης που συνέταξε η περιφερειακή διευθύντρια του καταστήματος.

Η εργοδοτική ανακοίνωση ζητά με θρασύτατο τρόπο από τους εργαζόμενους των καταστημάτων να... χαμογελούν, παραθέτοντας επτά λόγους για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν. Οι δύο πρώτοι μάλιστα, που είναι και οι πιο εξοργιστικοί, αναφέρουν πως οι υπάλληλοι αφενός πρέπει να χαμογελούν γιατί και μόνο το γεγονός ότι έχουν δουλειά είναι αρκετό, και αφετέρου γιατί πληρώνονται στην ώρα τους με 300 ευρώ.

Ακόμη, με έναν ακατανόητο τρόπο, η διευθύντρια θυμίζει πως «το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο», ενώ δεν διστάζει να τους προειδοποιεί και για ένα «μυστικό επισκέπτη» που αναμένεται να τους αξιολογήσει μέσα στο μήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του My Market, Δήμητρα Δασκαλάκη, επιβεβαίωσε το γεγονός το οποίο και καταδίκασε κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό» και «κινήσεις που δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας».

Η ντροπιαστική ανακοίνωση της περιφερειακής διευθύντριας:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

Επειδή έχετε δουλειά

Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

Επειδή πληρώνεστε για αυτό

Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

.....

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων»

Η ντροπιαστική ανακοίνωση της περιφερειακής διευθύντριας

Η επίσημη ανακοίνωση των My Market:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό».

Με πληροφορίες από: documentonews.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo