Κειμενα

Κείμενα

Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος της «Καθημερινής» κάνει αστειάκια με την ασέλγεια σε ανήλικα

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος της «Καθημερινής» κάνει αστειάκια με την ασέλγεια σε ανήλικα

Την ανάγκη να υπερασπιστεί με την πένα του τον καταδικασθέντα για παιδεραστία έναντι αμοιβής, Νίκο Γεωργιάδη, αισθάνθηκε ο αρθρογράφος της «Καθημερινής», Τάκης Θεοδωρόπουλος.

Ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος, που πριν επτά χρόνια συνυπέγραφε μαζί με άλλους 31 «ανθρώπους του πνεύματος» κείμενο που υποστήριζε την αποδοχή του μνημονίου, θέλησε να ταχθεί στο πλευρό του Ν. Γεωργιάδη κάνοντας αστειάκια σχετικά με τα νεαρά κορίτσια που πέφτουν θύματα trafficking.

Συγκεκριμένα, γράφει στην κατακλείδα του:

Στοιχειώδες, κ. Γεωργιάδη. Βλέπεις ένα πρόσωπο που σε διεγείρει. Ρωτάς τι ζώδιο είναι και αμέσως μετά ζητάς ταυτότητα ή τουλάχιστον μια υπεύθυνη δήλωση όπου να εμφανίζεται ευκρινώς και ολογράφως η χρονολογία γεννήσεως, έτοιμη για το ΚΕΠ. Ετσι γίνονται τα πράγματα. Αλλιώς πώς θα πάει μπροστά η Ελλάδα;

Το άρθρο του Τ. Θεοδωρόπουλου γράφτηκε δύο μέρες μετά την επίσης προκλητική προσπάθεια συγκάλυψης του Ν. Γεωργιάδη από τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Βλάχο, ο οποίος δήλωσε ότι η υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη «είναι προσωπική» και πως «ο καθένας μας θα μπορούσε να μπλέξει».


Ο κατήφορος της πάλαι ποτέ έγκριτης συντηρητικής εφημερίδας φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό...

Με πληροφορίες από: spasmenoparathyro.me
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo