Κειμενα

Κείμενα

Προκλητικός Πετρόπουλος: Πλέον οι άνθρωποι δεν ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Προκλητικός Πετρόπουλος: Πλέον οι άνθρωποι δεν ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό

Πολλές φορές, το θράσος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Αυτό φρόντισε να επιβεβαιώσει από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος σε μαθητές που βρίσκονταν στα θεωρεία, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Πέρα από τις δηλώσεις του ότι «όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις δημιούργησαν τα προβλήματα που σήμερα «τρέχει» να επιλύσει η κυβέρνηση» αλλά και την παραδοχή του ότι υπήρξαν λάθη στα αναδρομικά των συνταξιούχων και των ειδικών μισθολογίων τα οποία «εντοπίστηκαν άμεσα και διορθώνονται», ο υφυπουργός έκανε μία προκλητική δήλωση που σίγουρα θα ήθελε να ανακαλέσει.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα, την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%. Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν».

Με πληροφορίες από: cnn.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo