ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Με δύο ψηφοδέλτια κατεβαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το δήμο της Αθήνας

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Με δύο ψηφοδέλτια κατεβαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το δήμο της Αθήνας

Η διάσπαση στο χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλά κρατεί. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η παρουσίαση των δύο ψηφοδελτίων με τα οποία κατεβαίνει το κόμμα στις δημοτικές εκλογές για το δήμο της Αθήνας.

Από τη μία, ο συνδυασμός «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα – Ανταρσία σε Κυβερνήσεις-ΕΕ-Κεφάλαιο» τον οποίο, όπως διαβάζουμε, «στηρίζουν 120 αγωνίστριες και αγωνιστές του πολιτικού και κοινωνικού κινήματος», γνωστά στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΕΑΑΚ, και από την άλλη, η παράταξη «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» με υποψήφιο δήμαρχο το στέλεχος του ΣΕΚ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου.

Πριν τρεις μήνες, είχε αναρτηθεί κείμενο με την υπογραφή του συντονιστικού της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» με τίτλο «Να σταματήσει η διασπαστική μεθόδευση σε βάρος της "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας"» το οποίο καταγγέλλει δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΙΝ» κάνοντας λόγο για «διασπαστικές μεθοδεύσεις και ενέργειες» από πλευράς του ΝΑΡ.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση στις ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενδεικτικό της προσπάθειάς τους να αποκρύψουν την περαιτέρω διάσπαση.

Με πληροφορίες από: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo